Най-добрата операционна система за 2023 – 2024 е Windows 10windows e izbran za nai dobrata os

Пристигна нов отчет за операционната система Windows: Windows 10 не напуска върха!

Публикуван е нов отчет, базиран на пазарните дялове на операционната система Windows към януари 2024 г. Ето подробностите! Statcounter, който анализира данните, получени в много области, в статистика, публикува доклада за операционната система Windows въз основа на януари 2024 г. И така, кои са забележителните точки в доклада?

Когато погледнем публикувания доклад, можем да видим, че най-актуалната операционна система на Microsoft, Windows 11, успя да увеличи пазарния си дял до 27,83% през януари, след като затвори 2023 г. с пазарен дял от 26,54%. Толкова много, че това е записано като най-високия пазарен дял, достигнат от Windows 11.
Въпреки че пазарният дял на Windows 11 се увеличава, лидерът не се променя.
otchet windows

Дори години след пускането на Windows 11, Windows 10 все още е най-популярната операционна система на пазара и има пазарен дял от 66,47% в отчета от януари 2024 г., с -0,95% загуба в сравнение с миналата година.

През последните години всяка нова система идва директно с Windows 11 и новите технологии работят по-съвместимо и по-ефективно с Windows 11 в сравнение с Windows 10. Това играе важна роля за увеличаване на пазарния дял на Windows 11 в общия контекст, а не на потребителите.

Докато Windows 7 се нарежда на 3-то място в публикувания списък с пазарен дял от 3,05%, изглежда, че значителен брой хора все още използват операционната система, пусната преди повече от 15 години. Windows 7 е следван от Windows 8.1 с 1,73%, Windows XP с 0,57% и Windows 8 с 0,26%.

Коя операционна система Windows използвате в момента? Можете да споделите своя опит и мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.