Samsung Password Manager вече е наличен на компютърsamsung pass pc

Samsung Password Manager вече е наличен на компютър

Samsung Pass или Samsung Password Manager, където можете да съхранявате пароли в екосистемата на Samsung, вече е достъпен за компютър. Ето подробностите! Samsung Pass, известен още като Samsung Password Manager, е доста популярен сред потребителите на екосистемата на Samsung. Този мениджър на пароли е предназначен да съхранява всички ваши пароли едновременно за различни акаунти и сайтове. цели допълнително укрепване на сигурността. Една от най-впечатляващите характеристики на Samsung Password Manager е, че поддържа синхронизиране на информацията за влизане между компютър с Windows, смартфон и таблет. Ако имате телефон Samsung и искате да влезете в акаунтите си, но не искате да въвеждате паролата си всеки път, това приложение може много да улесни работата ви.

Има важно развитие за потребителите на Samsung Pass днес. Мениджърът на пароли вече е достъпен за изтегляне и достъпен за компютър с Windows. Имайте предвид, че в момента приложението поддържа само Windows 11 и Windows 10.

Как работи Samsung Password Manager на компютър?

Приложението поддържа удостоверяване на ириса и използва биометрично удостоверяване . Можете да влезете във всеки уебсайт и да получите достъп до акаунта си, като държите телефона си пред себе си и използвате това приложение.

Освен сканиране на ириса ви, приложението може да отключва телефона ви и да активира приложения с пръстовия ви отпечатък. За да активирате тази опция, просто трябва да влезете в настройките, да разрешите и двете опции да бъдат разпознати и да накарате инструмента да работи по предназначение.

С тази разработка Samsung улеснява съхраняването на пароли и информация за вход не само на различни сайтове, но и на различни устройства.

Подобни публикации

  1. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  2. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  3. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
  4. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3
  5. Характеристики на Redmi K80

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.