X предлага на потребителите нова функция за отговори на публикации!X предлага на потребителите нова функция за отговори на публикации!

X започна да тества нова функция за отговори на публикации. Ето подробностите! В момента X тества нова функция, която ще ви позволи да сортирате отговорите на всяка публикация в приложението по време, ангажираност или тенденция.

В ресурс, споделен от X News Daily, X ще въведе нови начини за преглед на отговорите на публикации и може да улесни намирането на най-интересните или най-новите отговори в публикацията.

Напоследък отговорите на публикациите се превърнаха в по-голям фокус поради програмата на X за споделяне на приходи от креативна реклама. Тази програма включва проверени X потребители, които получават процент от рекламните приходи от промоции, които се появяват в отговорите на техните публикации.
x sort post

Това ще направи отговорите по-смислени като стратегия за публикуване и следователно ще помогне на X да се съсредоточи върху този елемент и да разбере по-добре отговора към потребителите.

Освен това ще помогне на потребителите да са в крак с разговорите, като сортират отговорите като „Последни“ в „Популярни коментари“. Не е ясно обаче как X ще класира „Тенденции“ в тази функция.

Може би има отговори от потребители с по-популярни профили или отговори от потребители, които сами са публикували най-много отговори. Във всеки случай това може да е още едно събитие за X взаимодействие или начин потребителите да разберат по-добре какво ги мотивира да споделят мислите си.

Подобни публикации

  1. Влизане в фейсбук без парола от телефона
  2. Какво означава последно видян във вайбър?
  3. Пълно Ръководство за Зареждане на Ваучер Vivacom
  4. Microsoft Edge вече няма да улавя тайно данни от други браузъри!
  5. Нова функция, подобна на Instagram, идва в Google Messages!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.