X предлага на потребителите нова функция за отговори на публикации!X предлага на потребителите нова функция за отговори на публикации!

X започна да тества нова функция за отговори на публикации. Ето подробностите! В момента X тества нова функция, която ще ви позволи да сортирате отговорите на всяка публикация в приложението по време, ангажираност или тенденция.

В ресурс, споделен от X News Daily, X ще въведе нови начини за преглед на отговорите на публикации и може да улесни намирането на най-интересните или най-новите отговори в публикацията.

Напоследък отговорите на публикациите се превърнаха в по-голям фокус поради програмата на X за споделяне на приходи от креативна реклама. Тази програма включва проверени X потребители, които получават процент от рекламните приходи от промоции, които се появяват в отговорите на техните публикации.
x sort post

Това ще направи отговорите по-смислени като стратегия за публикуване и следователно ще помогне на X да се съсредоточи върху този елемент и да разбере по-добре отговора към потребителите.

Освен това ще помогне на потребителите да са в крак с разговорите, като сортират отговорите като „Последни“ в „Популярни коментари“. Не е ясно обаче как X ще класира „Тенденции“ в тази функция.

Може би има отговори от потребители с по-популярни профили или отговори от потребители, които сами са публикували най-много отговори. Във всеки случай това може да е още едно събитие за X взаимодействие или начин потребителите да разберат по-добре какво ги мотивира да споделят мислите си.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.