Съвети за изтегляне на APK файл от Google Play Магазин

Как да изтеглим АPK файл?Как да свалим АPK файл? Как се изтегля APK файл от google play?Как да сваляме APK файлове директно от Play Store ?

Ако сте си попитали един от тези горе посочените въпроси значи ще осъзнаете , че сте на най-правилното място днес в този урок искам да ви покажа как да свалим APK файлове от Google Play Store преди да почна искам да ви споделя , че има два варианта за сваляне на APK файлове от Google Play Store.

1. Вариант.

Ако нямате достъп до WI-FI или просто не искате да си хабите мобилният интернет това e точно за вас.

Ето как става номерът:

1. Копирайте линка на приложението от адрес бара на Play Store
2. Отворете APK Downloader и пейстнете линка.
3. Натиснете Generate Download link и изчакайте да се генерира APK файла.
4. Свалете,вече готовият файл и го прехвърлете на вашето андроид устройство (чрез кабел, Bluetooth, WI-FI или по начин, удобен за вас).

2. Вариант.

Днес сте си поръчали една игра от Google Play Store и сте си я платили а след това осъзнавате , че не можете да го инсталирате , защото не разполагат с достатъчно място на смартфона си. Сега какво ще направите , ако нямате достатъчно време за да изтриете ненужните файлове така , че да се освободи място.Или може би смартфона ви не се поддържа за определено заглавие или има ограничения за местоположението на място.Сигурно незнаете, че можете просто да изтеглите APK файла директно от Google Play на вашия компютър и да инсталирате APK-по-късно, след като веднъж сте имали възможност да освободите място?Ето как можете да изтеглите APK файлове от Google Play за това следвайте следващите стъпки:

Има няколко начина можете да изтеглите APK директно от Google Play.
Ако искате можете да използвате разширението на Google Chrome или уеб сайт, който ще генерира специфична връзка за изтегляне за вас – аз искам да ви обесня и двата метода за вас .Имате възможност дори да изтеглите платени APK файлове, ако вече сте ги закупили по пиесата Store, но да погледнем в справката Условия & Условия Google Play е на самото дъно на този урок, за да видите техния поглед върху темата.

Как да изтеглите APK от Google Play с разширение на браузъра?

Ако вие сте вероятно да изтеглите много APK файлове, а след това си получават отсрочка Chrome или Firefox добавка е може би добра идея.Удължаването е просто допълнителен инструмент за вашия браузър, който прави някои действия цяло много по-лесно: да блокират да свърже споделяне на APK изтегляне реклама.

1. За този урок ние ще използваме CodeKiem на APK Downloader удължаване версия 2, която поддържа и двата Chrome и Firefox браузъри.

2. След като добавите разширение на браузъра ви, че сте добре да тръгвам, но вие трябва да направите няколко неща, на първо място.

3. Трябва да добавите вашия имейл адрес, който ще се съхранява в разширението Chrome, свързани с вашия Google Play акаунт, а също и вашето устройство ID за бъдещи заявки.

4. За да получите вашия ID устройство, удари наречие на вашия телефон и въведете: * # * # 8255 # * # *

5. След това просто погледнете за тази част, която се казва „помощ“ (Android ID): въведете това в разширението Chrome.Трябва да видите информацията за GTalk Service Monitor.

apk

6. Ако не получите горните екрани, можете да инсталирате прост ап от Play Магазин харесват Evozi на Device ID, за да се получи, както се досещате, вашето ID устройство, наред с други полезни бита информация.Приложението не изисква достъп до интернет, но ако сте на подозрителен тип, изключете вашата интернет връзка, да я използват, за да получите вашия ID, изчистване на кеша на приложение чрез Settings – > Apps и след това включете в интернет отново.

7. На телефона си, можете да започнете да ще трябва „неизвестни източници “ е активиран, настройките на сигурността.

8. Можете също започваш да се нуждаят от USB кабел.Когато свържете телефона си с PC, вие трябва да получите необходимите драйвери инсталират автоматично и телефонът ви трябва да се появи като устройство, USB за съхранение.Ако tyhis не се случи, удари Google за USB драйвери вашия конкретен устройството.

9. След това копирайте APK, свалена на вашия компютър на вашия телефон (наречен “ sideloading „).Бих препоръчал очевидна местоположение като папка Downloads.

10. Отидете на вашия Downloads приложение на телефона си и докоснете APK просто прехвърлени над.Не забравяйте да деактивирате „неизвестни източници“?, когато сте готови.

Как да изтеглите APK от Google Play с помощта на уеб сайт?

Ако сте много по-небрежно APK Downloader след това разширение Chrome вероятно не е наистина необходимо.Вместо това, можете просто да посетите специализиран сайт за генериране APK линкове за сваляне, когато имате нужда да.

1. Отидете на Google Play Магазин, за да намерите приложението, което искате да изтеглите.

2. Копие ап пакет ID.

3. Отидете на сайт като APK Downloader Evozi си (Evozi има разширение за Chrome / Firefox) и поставете името на ап пакет (или целия Google Play URL, ако сте мързеливи) в полето в горната част на страницата.

4. Натиснете синия бутон, за да се генерира връзката за изтегляне и да го запишете на вашия компютър.

5. Чувствайте се свободни да се потвърди версията с това на Google Play и направи проверка на MD5 файл, ако сте на всички параноичен за какво сте се.

6. Стартирайте сканиране за вируси на файла прекалено, ако това ви кара да се чувствате по-добре.

7. странично натоварване на APK файла на вашия телефон / таблет и да го инсталирате, както по-горе.

Подобни публикации

  1. Датата на стартиране на серията Huawei P50 е споделена
  2. Разкрита дата на издаване на iPhone SE 3!
  3. Неща, които трябва да имате предвид при закупуването на смартфон
  4. Проблем и решение за срив на приложението за Android
  5. Телефони на Samsung, които ще получат актуализация на Android 12

You may also like...

1 Response

  1. Zeynep каза:

    Haresvami

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.