Смартфон който е хакнат само за 55 секундиsamsung galaxy s22 koyto e haknat za 55s

Samsung Galaxy S22 хакнат само за 55 секунди

Водещият телефон на Samsung Galaxy S22 беше хакнат за 55 секунди на събитието Pwn2Own, проведено в Торонто, Канада. Ето подробностите!

Сигурността на смартфоните стана много по-важна с увеличаването на използваемите области. Apple , една от най-сигурните компании в това отношение , често обвинява своите конкуренти, че не произвеждат достатъчно сигурни телефони срещу течове. Скорошен хакерски турнир оправдава думите на Apple.

Най-новият водещ телефон на Samsung Galaxy S22 беше хакнат само за 55 секунди на третия ден от хакерското събитие Pwn2Own , проведено в Торонто, Канада.

Екипът, който хакна Samsung Galaxy S22, спечели $25 000
На събитието присъстващите бяха помолени да получат пълен достъп до Samsung Galaxy S22 възможно най-бързо. В първия ден на събитието група успя да хакне напълно Samsung Galaxy S22. На втория ден телефонът беше хакнат по различен начин.

Разгледай Още: Характеристика на Samsung Galaxy S23 8K

Екипът, който показа слабостта на Samsung Galaxy S22, се появи на третия ден. Използвайки метода за проверка на лош вход, екипът успя да хакне Samsung Galaxy S22 само за 55 секунди.

След този успех отборът получи парична награда от $25 000. В състезанието всички телефони се дават на участниците с най-новите инсталирани версии на Android. Въпреки тази ситуация последните актуализации за сигурност на Samsung бяха недостатъчни. От друга страна, заслужава да се отбележи, че участниците са експерти в областта на киберсигурността. Но това не променя факта, че Samsung Galaxy S22 има големи пропуски в сигурността.

Подобни публикации

  1. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  2. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  3. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
  4. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3
  5. Характеристики на Redmi K80

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.