Смартфоните скоро може да имат по-големи батерииbateria po golyama

Смартфоните скоро може да имат по-големи батерии: Но защо?

Най-новият флагмански процесор на Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 4, може скоро да доведе до забележителна промяна в смартфон индустрията. Ето подробностите! Новопоявил се слух гласи, че производителите на смартфони трябва да поставят по-големи батерии в своите водещи телефони, за да използват Snapdragon 8 Gen 4.

Най-важната характеристика на водещите телефони, които представляват най-високия сегмент на смартфоните, разбира се, са техните процесори. Появи се забележителен слух за най-новия процесор на Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 4, който е най-добрият в своята област.

Snapdragon 8 Gen 4 се нуждае от по-големи батерии

snapdragon 8

Слухът идва от Digital Chat Station, която е известна с изтичането на информация в тази област, а Digital Chat Station заявява, че следващото поколение телефони може да се нуждаят от батерии с „висока плътност“. До такава степен, че батериите от 5000 mAh вече са се превърнали в стандарт в индустрията на смартфоните, но се казва, че производителите на смартфони, които се готвят да включат следващия процесор на Qualcomm, са започнали да използват поне 5500 mAh и 6000 mAh батерии.

WCCFTech заявява, че спекулациите около Snapdragon 8 Gen 4, изискващ по-голяма батерия, може да се дължат на предполагаемата настройка на 2+6 ядра.

Подобни слухове обаче се появиха преди пускането на процесора Dimensity 9300 на MediaTek, а MediaTek бързо отрече подобни слухове и каза, че тази информация не се основава на никаква основа. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.