Скоро можете да споделяте историите си в Instagram за 7 дни!instagram istoria 7 dni

Скоро можете да споделяте историите си в Instagram за 7 дни!

Скоро можете да споделяте историите си в Instagram за 7 дни. Ето подробностите за новата функция, наречена „Моята седмица“! Instagram ще внедри нова функция за подобряване на потребителското изживяване. Новата функция, която скоро ще бъде налична под името „Моята седмица“, ще ви позволи да запазите историите си в Instagram в профила си за 7 дни.

Не споделяйте една седмица!

Instagram наскоро направи функцията Close Friends достъпна за ролки и публикации. От друга страна, Instagram, който продължава с пълна скорост работата си с изкуствен интелект, ще предложи нова функция на потребителите. Точно както подобрението във функцията Близки приятели, обхватът на „Истории в Instagram“ също се разширява. Историите, които в момента са на живо за 24 часа, ще бъдат запазени в профила за 7 дни с предстоящата функция „Моята седмица“.

Тази нова функция, която е подобна на историите в секцията с акценти, ще позволи на потребителите да добавят или премахват история по всяко време и да я споделят с последователите си за една седмица.

Прочети Още: Как да създадете групов чат в Instagram?

Новата функция, която все още е във фаза на тестване, засега не е достъпна. Въпреки това Instagram има за цел скоро да представи на потребителите функцията My Week. Очаква се Meta да въведе функцията постепенно. Бихте ли използвали новата функция на Instagram? Можете да споделите коментарите си с нас в секцията по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.