Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notestiktok notes

Приложението за споделяне на снимки на TikTok официално обявено: Кога ще бъде пуснато?

Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok, което ще се конкурира директно с Instagram, беше официално обявено. Как ще се казва? Кога ще бъде наличен? Ето подробностите! Вече няма нужда да говорим за огромната конкуренция между TikTok и Instagram. И двете платформи се конкурират помежду си и предоставят по-добри изживявания на потребителите.

Според TheSpAndroid миналата седмица TikTok работи върху приложение за споделяне на снимки, което ще се конкурира директно с Instagram. Беше казано, че името на платформата ще бъде TikTok Photos , но в този момент имаше промяна.

Официално обявено: TikTok Notes идва

Приложението за споделяне на снимки на TikTok, за което се смята, че ще изостави Instagram, ще идва с името „ Бележки “. TikTok също даде подробности за „ново приложение за публикации на снимки “ за тази платформа, което обяви, като изпрати известие до своите потребители.

В изпратеното известие се посочва, че „настоящи и бъдещи публични снимки на TikTok“ ще бъдат споделяни чрез TikTok Notes и че други неща ще се случват на потребителите.

„Ние проучваме начини да дадем възможност на нашата общност да създава и споделя своята креативност със снимки и текст в специална област за тези формати“, каза компанията в изявление до TechCrunch. Въпреки че все още не е официално кога приложението ще бъде пуснато, сега е ясно, че такова приложение ще дойде. Да видим дали приложението TikTok Notes наистина може да изостави Instagram и да заеме първото място.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.