WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят времеspestene whatsapp

WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време: Нова функция е отворена за всички!

WhatsApp стартира своята иновация, която позволява на своите потребители да имат по-бърз достъп до библиотеката със снимки. Ето подробностите! Преди известно време беше споделено , че WhatsApp ще донесе поддръжка на изкуствен интелект за раздела за чатове и работи върху пряк път за отваряне на чатове. Освен тази функция, която ще улесни комуникацията и ще осигури по-бърза обратна връзка на потребителите, приложението започна да предлага още една функция на всички свои потребители.

Новата функция, до която потребителите на iOS наскоро започнаха да имат достъп с новата актуализация, започна да идва за всички потребители. Трябва да се отбележи, че ако функцията за бърз достъп до библиотеката със снимки все още не е достъпна за вас, тя може да се появи в рамките на няколко седмици.whatsapp spestene

Нова функция на WhatsApp: Бърз достъп до снимки

В допълнение към записването и споделянето на видео съобщения , възможността за бързо гледане на видеоклипове чрез двукратно щракване върху тях и възможността за бързо превъртане напред и назад изглежда идват с актуализацията.

Нововъведението, което ще дойде с текущата актуализация, дава възможност за по-бърз достъп до библиотеката със снимки. Докато сте в прозорец за чат, чрез натискане и задържане на бутона Добавяне (символ +) в долния ляв ъгъл, снимките могат да бъдат достъпни директно, без да се правят допълнителни селекции.

Потребителите на iOS ще имат възможност за бърз достъп до библиотеката си със снимки, когато придобият най-новата версия на WhatsApp. Въпреки че беше обявено, че тази функция, която ще подобри потребителското изживяване, е отворена за всички потребители, някои потребители заявяват, че все още не могат да я използват.

Може да се наложи да изчакате няколко седмици за това. Изтеглянето на устройството и актуализирането на приложението всеки път, когато е налична нова актуализация, може да ви позволи по-бърз достъп до тази функция.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.