WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOSМоже да не харесате новата функция на WhatsApp: Налични са предложения за контакт!

WhatsApp представи новата си функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS. Много хора може да не харесат тази функция. Ето подробностите! WhatsApp също започна да работи, за да предложи новата функция, която направи достъпна за потребителите на Android, на потребителите на iOS. Въпреки че новата функция е донякъде подобна на предложението „хора, които може би познавате“, с което сме свикнали от Facebook, всеки, който е непознат, няма да бъде включен в този списък с предложения.

Все пак можем да кажем, че функция, която някои потребители няма да харесат много, се готви да пристигне. Тъй като WhatsApp ще започне да показва хората във вашия списък, с които не е осъществяван контакт от дълго време, като „ Предложени контакти “.

Ще стане по-лесно да общувате с препоръчани хора

От друга страна, също така е възможно да се каже, че е улесняваща функция да виждате хора, с които не е разговаряно или контактувано дълго време, и да им изпращате съобщения отново.whatsapp funktia kontakti
В споделената екранна снимка, благодарение на функцията, която е в процес на бета тестване, потребителите ще могат лесно да видят предложения за хора, с които да чатят в приложението. Този раздел ще бъде в долната част на списъците за чат и потокът в текущите прозорци на разговор няма да бъде нарушен.

Потребителите, които не искат да виждат тази функция, ще могат да затворят тази специална секция под списъка за чат и да изберат да не получават предложения. Най-голямото предимство на тази функция обаче е, че потребителите ще могат да се опитват да се свържат отново с хора, които са пропуснали или забравили в контактите си.

Тази функция, която беше активирана за някои бета тест потребители, вече може да се използва от тези хора. Тази функция се очаква да бъде достъпна за всички потребители на iOS през следващите седмици.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.