Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!spotify komentar

В Spotify, слушателите вече ще оставят коментар!

Spotify вече предлага нова функция, която позволява на слушателите на подкасти да коментират. Ето и подробностите! Spotify въведе чисто ново взаимодействие със създателите на съдържание и слушателите, като стартира възможността за добавяне на коментари за подкасти.

С новата функция слушателите на подкасти ще могат да изразят мислите си за програмите, които обичат, докато създателите на съдържание ще могат да се свържат директно с аудиторията си.spotify funktsia komentar podcast

Spotify идва с Podcast Отзиви

Коментарите ще бъдат поверителни по подразбиране и създателите на съдържание ще трябва да потвърдят. По този начин собствениците на подкасти ще могат да имат пълен контрол върху съдържанието, споделено в платформата.

Освен това коментарите могат да бъдат активирани за цяла програма или само за конкретни секции, а създателите на съдържание също могат да изберат да деактивират напълно тази функция, ако искат.

Мая Проховник, вицепрезидент на подкаст продукт на Spotify, казва, че коментарите ще бъдат представени постепенно пред всички потребители в следващите няколко дни. Създателите на съдържание ще използват функцията за коментари в уеб приложението Spotify for Podcasters и мобилното приложение Podcasters, за да бъдат актуализирани през следващите дни.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  4. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!
  5. Instagram ще пусне функцията за споделяне на акаунт

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.