Как да чета код на Spotify и да генерирам код?kak da cheta kod na spotify

Как да чета код на Spotify и да генерирам код?

Spotify позволява четенето на код и генерирането на код да се извършват практически. И така, какви стъпки трябва да се следват за тези процеси?

Spotify подобрява значително потребителското изживяване благодарение на функцията си за сканиране на код. И така, какви стъпки трябва да следвам, за да използвам тази функция? В статията, която подготвихме, отговорихме на въпроса, задаван от повечето хора, които използват популярната дигитална музикална услуга.

Spotify, една от първите услуги, които идват на ум, когато става дума за цифрова музикална платформа, има голям брой музика в различни жанрове, от рок до класическа музика, от арабеск до народна песен, от поп до бавна музика.

В допълнение към обширната си библиотека със съдържание, платформата за дигитална музика, която си създаде име с функциите, които предлага, има функции за генериране на код и четене на код. Всяко съдържание на платформата има код за споделяне.

Ако сканирате кода с вашия смартфон, можете директно да видите тази песен, страница на изпълнител, подкаст или плейлист. И така, какви стъпки трябва да се предприемат за извършване на процеса на четене?

Какви са стъпките за сканиране на код на Spotify?

 • Отворете приложението.
 • Влезте в акаунта си.
 • Влезте в секцията „Търсене“.
 • Докоснете плочката.
 • Натиснете иконата на камерата.
 • Докоснете бутона „Сканиране“.
 • Изберете опцията „Разрешаване“.
 • Насочете камерата към кода на Spotify.
 • Ще се извърши сканиране.

Можете да сканирате кодовете, създадени в Spotify, една от най-популярните цифрови музикални услуги в света, по много практичен начин. За да направите това, първо отворете приложението за цифрова музика, инсталирано на вашия смартфон или таблет.

Ако не сте влезли, влезте в акаунта си, като въведете данните си за членство. След като влезете в акаунта си, вижте секцията „Търсене“, намираща се в долната част на екрана. Докоснете полето на страницата, която се отваря. След това докоснете иконата на камерата.

Натиснете бутона „Сканиране“. След като изпълните тази стъпка, ще бъдете попитани „Разрешете на приложението Spotify да прави снимки и видеоклипове“. Трябва да разрешите на приложението достъп до камерата, като натиснете бутона „Разрешаване“.

След предоставяне на достъп камерата ще се отвори. Ако насочите камерата към кода на Spotify, сканирането ще се извърши. Например, ако кодът е създаден за песен, тази песен ще се покаже директно.

Сканирането на кодове може да се извърши само чрез мобилното приложение на услугата за цифрово излъчване. Поради тази причина не е възможно да направите това на компютъра, но можете да извършите процеса на генериране на код от компютъра по много практичен начин. И така, как да генерирам код в Spotify?

Как да генерирам Spotify код?

 • Отворете настолния клиент на Spotify.
 • Влезте в акаунта си.
 • Вижте съдържанието, за което искате да генерирате кода.
 • Кликнете върху иконата с три точки.
 • Изберете опцията Споделяне.
 • Копирайте връзката.
 • Посетете сайта на Spotify Codes.
 • Поставете връзката в полето.
 • Натиснете бутона „Вземете кода на Spotify“.
 • Посочете цвета, размера и файловия формат на кода от изскачащия прозорец.
 • Можете да го изтеглите, като щракнете върху бутона „Изтегляне“.

Можете да създадете код по много практичен начин в цифровата музикална услуга, която успява да запази популярността си от години. Разбира се, за това трябва да следвате някои стъпки в ред. За процеса първо отворете настолния клиент на Spotify, инсталиран на вашия компютър.

Ако не сте влезли след отваряне на клиента, влезте в акаунта си. Достъп до съдържанието, което искате да кодирате. Кликнете върху иконата с три точки до съдържанието. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори прозорец.

Изберете опцията Споделяне в изскачащия прозорец и след това копирайте връзката. След като копирате връзката, трябва да посетите уебсайта, наречен Spotify Codes. След като разгледате сайта, поставете връзката в полето.

Щракнете върху бутона „Вземете кода на Spotify“ веднага след като поставите връзката. Можете да посочите цвета, размера и файловия формат на кода през прозореца, който се отваря. За да изтеглите изображението на кода, просто натиснете бутона „Изтегляне“.

В тази статия обяснихме как да четете и генерирате код на Spotify. Можете лесно да завършите процеса, като следвате стъпките в нашето ръководство. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

В допълнение, популярната платформа за цифрово излъчване има много функции и някои от тези функции не са добре познати на повечето хора. Ако се чудите какви са тези функции, можете да разгледате нашата статия, озаглавена Неизвестните функции на Spotify.

Подобни публикации

 1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
 2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
 3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
 4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.