Stardew Valley постига невероятни продажбиStardew Valley достигна 20 милиона продажби след 6 години след пускането си на пазара. Добрите новини и подробности бяха предадени от разработчика на играта, Barone.

Изминаха 6 години от дебюта му и  Stardew Valley се продаде в невероятните 20 милиона копия. Създателят Ерик Бароне сподели подробности за успеха си в актуализация на прессайта на играта и в интервю за PC Gamer. „Наистина е невероятно да достигнеш 20 милиона продажби“, каза Бароне  . казах.

Но още по-впечатляващо е нарастващият темп на продажбите на Stardew Valley. Въпреки че са били необходими 4 години, докато играта продаде първите 10 милиона копия, играта е продала 5 милиона копия от септември 2021 г. Бароне изрази мислите си по този въпрос, както следва:

„Средните дневни продажби на Stardew Valley са по-високи от всяка точка днес. Не съм сигурен какво точно причинява това, но очаквам, че от уста на уста ще продължи да се разпространява и колкото повече хора го играят, толкова повече хора ще го споделят със своите приятели.“

Barone каза на PC Gamer, че планира да продължи да работи върху Stardew Valley, но в момента се фокусира предимно върху Haunted Chocolatier , нова екшън RPG, която обяви миналата есен . Barone  „В крайна сметка трябва да следвам сърцето си или качеството на съдържанието ми ще пострада.“ казах.stardew valley

Прочети Още: Как да изтрия историята на търсенето в Instagram?

Процесът на развитие на Stardew Valley е толкова интересен, колкото и неговият успех

20 милиона продадени копия; Да не говорим за игра, разработена от един човек, всяка игра е впечатляваща фигура. Бароне започва работа по Stardew Valley, след като завършва университета във Вашингтон Такома със степен по компютърни науки. След финансовата криза от 2008 г. той осъзна, че не може да намери работа в своята област, затова започна да развива Stardew Valley, за да развие допълнително своето майсторство. Той прекара следващите 4 години, работейки по проекта, като в крайна сметка стартира Stardew Valley в началото на 2016 г. Журналистът на Bloomberg Джейсън Шрайер говори за тази история на успеха в своята отлична книга от 2017 г., Кръв, пот и пиксели.

И така, какво мислите за този успех? Играли ли сте някога преди Stardew Valley? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.