Промоционалното видео на Sukhoi SU-75 е на дневен ред с AKINCI TİHAsu 75 akinci tiha

Докато рекламното видео на Sukhoi SU-75 излезе на бял свят от днес, използването на AKINCI TİHA във видеото се възприема като послание към Турция.

Промоционалното видео на руския изтребител от 5-то поколение Сухой СУ-75 беше пуснато в YouTube от днес .Докато основните характеристики на новия боен самолет бяха подчертани в промоционалното видео, се видя, че самолет, подобен на Akıncı TİHA, беше изстрелян в средата на видеото .

Русия дълго време работи за разработването на ново поколение бойни самолети. Сухой, руската компания за изтребители, която завърши модела СУ-75 срещу F-35, който наскоро беше въведен в експлоатация от Съединените щати, пусна днес ново рекламно видео. Много детайли бяха включени във видеото на новия самолет, който привлича вниманието особено с функцията си за невидимост. Най-впечатляващият детайл сред детайлите, използвани във видеото, беше използването на подобен на AKINCI безпилотен летателен апарат.

Във видеото на руския дрон-камикадзе „Ланцет“, което беше представено преди няколко седмици, са използвани кадри от атака срещу превозно средство, подобно на Bayraktar TB-2 . Използвайки БЛА и SİHA, произведени в Турция както във видеото на Lancet, така и във видеото на SU-75 , Русия ясно заяви новата си цел.

Прочети Още: Samsung Galaxy S21 Series получи актуализация на Android 12

Промоционалното видео на SU-75 привлече вниманието с подробности за AKINCI

Въоръжените безпилотни летателни апарати, произведени в Турция, се използват ефективно в Сирия, Либия и Азербайджан. Особено Bayraktar TB-2 показа неочаквани характеристики срещу системите за противовъздушна отбрана, разработени от Русия във всички страни, където е бил използван .

Bayraktar TB-2 ловува стотици бронирани машини по време на Битката за родината, която продължи 44 дни и Азербайджан освободи окупираните земи . Според военния блог на име Oryx, който направи визуална проверка въз основа на публикуваните видеоклипове, списъкът на превозните средства, унищожени от TB-2 по време на войната, е следният: 

 • 89 танкове
 • 18 бронетранспортьора
 • 14 въоръжени бронетранспортьора
 • 138 артилерийски батальон
 • 17 самоходна артилерийска батарея
 • 61 Многоцевна ракетна установка
 • 2 пускови установки за балистични ракети
 • 24 Ракетна система земя-въздух
 • 6 Радарна система
 • 1 Jammer система
 • 188 Военни превозни средства

Всички изгубени превозни средства, които виждате по-горе, са визуално проверени. Нека ви напомним също, че целият списък се проверява само чрез различни видеоклипове. При видеоклипове, които не излизат, загубата на TB-2 може да е по-голяма. 

TB-2, който се изправи срещу директни руски военни превозни средства в Сирия, Либия и Азербайджан , влезе в списъците на военните разходи на много страни след успеха си. След тези успехи бяха сключени споразумения за износ със страни като Полша и Украйна и се заговори, че армията на Обединеното кралство ще получи TB-2.

След успеха на TB-2 Русия започна да говори за ефективността на собствените си продукти срещу турските SİHA, за да не загуби пазара си на всички продукти, които разработи. Всъщност системите за противовъздушна отбрана Pantsir бяха актуализирани, за да противодействат на SİHA в стил TB-2. 

Това беше причината за използването на AKINCI в рекламния видеоклип на SU-75, публикуван днес. Руските производители, които не искаха да бъдат изоставени срещу превъзходството на турските системи над руските системи, започнаха да използват турски системи във всяко рекламно видео. В средата на видеото точно по-горе можете да видите директно AKINCI и атаката на изтребителя от 5-то поколение Sukhoi SU-75 Checkmate към SİHA.

Подобни публикации

 1. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
 2. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
 3. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
 4. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!
 5. Забравете MacBook, iPhone и iPad! Бъдещето на Apple ще бъде това устройство

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.