Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?instagram sledvane istoria

Какви са методите за тайно гледане и изтегляне на истории в Instagram? В тази статия хвърлихме светлина върху този въпрос, който е бил чуден от мнозина.

Когато вие или някой, когото следвате, публикува история, Instagram изброява потребителя, който е прегледал историята. Въпреки това, в някои случаи може да искате да гледате историята на другата страна без тяхното знание. И така , как да гледате и изтегляте истории тайно в Instagram ?

Прочети Още: Как да изтрия историята на гледане на Netflix?

Каквато и да е причината ви, има два различни начина, по които можете да преглеждате и дори да изтегляте истории в Instagram, без никой да знае. Докато първият от тях е малко по-лесен, вторият метод ви позволява да виждате тези изображения по-ясно и да ги запазвате на вашето устройство.

Като малко напомняне, няма значение дали акаунтът, който искате да видите в първия метод, е публичен или частен. Така че просто трябва да следвате. Но при втория метод профилите трябва да са публични, за да гледате историята. Освен това, нека ви напомним, че историите на частните профили не могат да бъдат разглеждани, ако не ги следвате.

Как тайно да гледате история в Instagram?

 • Метод 1: Преглед чрез Instagram

Този метод се възползва от интерфейса, който ви позволява за кратко да превключвате между историите на различни потребители.

 1. Влезте в Instagram.
 2. Намерете профила на човека, чиято история искате да видите в превъртащото се меню с историите.
 3. Кликнете върху профила вляво.
 4. Натиснете и задръжте с пръст, за да спрете историята вляво.
 5. Плъзнете го бавно наляво. Бъдете внимателни, защото не трябва да преминавате към следващата история.

Основният недостатък на този метод е, че можете да видите само първата история на човека. Друг проблем е, че може случайно да плъзнете екрана напълно, в който случай всичките ви усилия и усилия ще бъдат пропилени. Освен това при този метод не е възможно да запазвате изображения на вашето устройство. Ако те не ви удовлетворяват, трябва да разгледате други методи.

 • Метод 2: Преглед с приложение и сайт

Този метод изисква помощ от приложение или уебсайт на трета страна. Ако разглеждате историите по този начин с помощта на приложение или уебсайт, вашето потребителско име няма да се появи сред зрителите на историята. Така че нека да разгледаме някои ресурси, където можете да получите помощ.

 • Компютър: Отидете в Story Insta , като щракнете върху адреса. Въведете потребителското име на човека, чиято история искате да видите в полето за търсене. Снимките и видеоклиповете, които профилът е споделил по това време, ще бъдат изброени на сайта. Можете да ги преглеждате само ако желаете или можете да ги запишете на вашето устройство.
 • iPhone: Изтеглете приложението Story Reposter на вашето устройство, като щракнете върху връзката по-долу . След като изтеглите приложението, въведете потребителското име на човека, чиято история искате да видите в лентата за търсене.
 • Android: Изтеглете приложението Story Saver на вашето устройство, като щракнете върху връзката по-долу . След като изтеглите приложението, въведете потребителското име на човека, чиято история искате да видите в лентата за търсене.

Въпреки че този метод изисква малко повече време и усилия, той има по-изгоден и безупречен принцип на работа в много отношения. Разбира се, нека ви напомним, че можете да преглеждате само публични профили, тъй като никой потребител не е влязъл в този метод.

Заключение

В това ръководство ви казахме как да преглеждате и изтегляте истории в Instagram, без потребителското ви име да се вижда. И така, какво мислите за тези методи, които изброихме? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас в секцията за коментари точно по-долу.

Подобни публикации

 1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 3. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 4. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 5. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.