Новият графичен драйвер на AMD осигурява много по-добра производителност при игриamd proizvoditelnost

С наскоро пуснатия графичен драйвер на AMD, игрите осигуряват по-добра производителност от обикновено. Ето подробностите за актуализацията!

AMD пусна нов графичен драйвер , въпреки че все още е във фаза на тестване, но новата версия е доста забележителна с подобренията в производителността, които предоставя за играчи, използващи графични карти на AMD.

Подобрения в актуализацията на графичния драйвер на AMD от май 2022 г. за графични карти RX 6000 и набор от карти, включително RX 6950 XT, обновена водеща карта по-рано тази седмица, с до 10% по-добра производителност при игри, твърди AMD.

Това е забележително за някои игри, особено за World of Warcraft: Shadowlands, която осигурява до 30% по-добра производителност с този драйвер за предварителен преглед (бета). Тестовете на Assassin’s Creed Odyssey показват, че играта осигурява до 28% по-добра производителност. Според собствените тестове на AMD, Total War Saga: Troy също е нагоре с впечатляващите 17%, докато GTA V е до 11%. Докато тези проценти са 10% в Watch Dogs: Legion, достигат 7% във Valorant.

 

Прочети Още: Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?

Производителността на FSR също е подобрена с актуализацията

Наред с тези ключови подобрения в производителността, AMD направи няколко други хода към този бета графичен драйвер, включително въвеждането на нова версия на Radeon Super Resolution или RSR, както е известно. FSR е функция от AMD, която ви помага да получите по-добър FPS, който работи в цялата гама от игри, а RSR 1.1, обхванат в новата актуализация, добавя плъзгач, наречен „ефект на заточване“, който изостря изображението, за да можете да коригирате външния вид, както иска ти се.

Също така, някои оптимизации на паметта за интелигентен достъп (SAM) са внедрени за Death Stranding и Watch Dogs: Legion, което обещава до 10% подобрение на производителността. SAM ви позволява да получите по-добра производителност по отношение на честотата на кадрите, тъй като процесорите Ryzen осигуряват пълен достъп до паметта на видеокартата.

Всички тези функции са налични в графичния драйвер Adrenalin версия 22.5.1, който се появи наскоро. Ако имате графична карта AMD, можете да изтеглите и инсталирате тази актуализация от секцията за актуализиране на драйвера на вашата видеокарта.

Подобни публикации

  1. Sony представя ZV-1 II, нова Vlog камера с впечатляващи функции
  2. Дизайн на iPhone 16 Ultra
  3. Функцията за спешни случаи на iPhone 14 продължава да спасява животи
  4. Как да използвам GIF в Instagram?
  5. Как да изчистите кеша на iPhone и iPad?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.