Threads предоставя нова функция на Rival Xthreads na jivo futbol

Threads предоставя нова функция на Rival X: Мачовете могат да се следят на живо!

Threads започна работа по нова функция, която ще съперничи на X. Кибритите и много други ще бъдат лесно достъпни. Ето подробностите! Threads работи върху добавянето на резултати на живо за спортни събития. Марк Зукърбърг, главен изпълнителен директор на Meta, обяви, че Threads е започнала да тества резултати на живо за мачове от NBA и че платформата планира да предостави същата функция за други лиги в бъдеще.

Стартирането на тази функция идва, когато Threads продължава борбата си срещу X, който предоставя резултати на живо за спортни събития от близо десетилетие.

С тази нова функция Threads има за цел да привлече потребители, които обикновено отиват в X, за да обсъждат мачове на живо и да бъдат в крак с най-новите развития.

Threads предлага нова функция за конкуриране с X

Темите не само добавят резултати на живо. Чрез докосване върху логото на отбор потребителите ще бъдат насочени към разговора за този отбор и ще могат да се свързват с други потребители, които ги следват.

В изявление за TechCrunch Threads заяви, че новата функция ще улесни потребителите да се присъединят към разговори за любимите си отбори.

Компанията казва, че баскетболът се е превърнал в една от най-популярните теми в социалната мрежа, а NBA ще стане една от най-активните спортни общности на Threads.

Потребителите ще могат да търсят начални часове на мача, резултати по време на мача или след края на мача.

Добавянето на резултати на живо е последният пример за усилията на Threads да разшири своята платформа, за да се конкурира с X. По-рано тази седмица Threads официално пусна функцията си „популярно сега“ за всички потребители в САЩ. Въвеждането на актуални теми доближава Threads до X, тъй като предлага на потребителите възможността да намират разговори за съвпадения в социалната мрежа.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.