ТВ приложението на X идваТВ приложението на X идва: Разкрито е как ще изглежда!

Стана ясно Как ще изглежда приложението X, което скоро идва по телевизиите. Изображенията на интерфейса бяха споделени. Ето подробностите! Налично е приложението X, специално подготвено за смарт телевизори. Това приложение, което ще бъде подобно на YouTube по отношение на дизайна, ще позволява видеоклипове, споделени на X, да се възпроизвеждат на големи екрани. Стана ясно как ще изглежда интерфейсът на това приложение, подготвено за смарт телевизори.

През последните няколко години X набляга повече на дългите видеоклипове на живо, като Facebook и YouTube. Понастоящем видеоклиповете се пускат автоматично на началните страници и страниците за откриване на мобилното приложение.

Този път X се конкурира с YouTube

Известно е също, че платформата позволява на абонатите на Premium да качват изключително дълги видеоклипове от известно време. С видеоклипове с дължина до 2 часа е възможно да се каже, че е започнала нова ера в X.x tv prilojenie

Илон Мъск има за цел да генерира значителни рекламни приходи чрез това приложение и иска да превърне X в многофункционална платформа.

През последните месеци Илон Мъск, главен изпълнителен директор на X, потвърди в своя отговор на потребител, че новото смарт приложение за телевизори скоро ще бъде достъпно за телевизори Samsung и Amazon Fire.

Приложението Smart TV ще улесни още повече потребителите да гледат стотици съдържание на големия екран. Мъск обаче също така заявява, че видеоклиповете могат да се прехвърлят към телевизора от устройства като AirPlay или Xbox / Android TV.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.