Приложението TikTok Photos може да се появи по всяко времеphotos tiktok

Приложението TikTok Photos може да се появи по всяко време: конкуренцията с Instagram ще се увеличи!

TikTok работи върху ново приложение, което ще увеличи конкуренцията му с Instagram. И така, какво ще предложи приложението, наречено TikTok Photos? Ето подробностите! Конкуренцията между TikTok и Instagram продължава с пълна сила. И двете приложения непрекъснато актуализират работата си, фокусирана върху снимки и видео, и въвеждат нови функции на своите потребители.

Знаем, че Instagram често пренася съществуващите функции на TikTok на страната на Reels. По този начин изглежда, че TikTok отново ще изпревари Instagram, който планира да изпревари TikTok с една крачка.

Приложението TikTok Photos може да се появи скоро

TikTok е известен също като приложение, от което много платформи, особено Instagram, са разработили нови функции, вдъхновени от него. Въпреки че напоследък е забранено в САЩ, то все още е на първо място сред най-популярните приложения в света.
tiktok photos

Според TheSpAndroid той е попаднал на платформа, наречена TikTok Photos в кодовете на приложението TikTok. От името й става ясно, че тази платформа ще бъде фотографска. Смята се, че новото приложение на TikTok ще се конкурира директно с Instagram.

Много е вероятно TikTok Photos да бъде приложение, което споделя само снимки, точно както при първото появяване на Instagram. TheSpAndroid казва, че тази платформа ще бъде напълно отделна от TikTok.

Изглежда, че хората с подобни вкусове могат да се свържат един с друг, като споделят снимки в приложението, намерено в кодовете. Също така се казва, че има и раздел, в който се казва „Снимките на TikTok ще бъдат достъпни скоро“ . Всичко това показва, че приложението може да бъде пуснато в много близко бъдеще.

Подобни публикации

  1. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei
  2. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  3. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  4. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  5. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.