Топ 4 практики за самозащита за лична безопасност, докато се разхождате сам

Много мисли ви идват на ум, когато нощувате в тъмна зона през нощта.Докато вървите към целта си, представяте си сцени, напомнящи филм на ужасите, какво ще стане, ако се случи най-лошият сценарий, за който някога сте мечтали?За щастие можете да се отървете от опасна ситуация, само като докоснете бутон на вашия смартфон.В тази статия сме съставили 4-те най-добри практики за самозащита за лична безопасност при ходене самостоятелно.bsafe
BSAFE
bSafe предоставя просто решение на вашите проблеми със сигурността, като поддържа семейството или приятелите ви да се грижат за вас.Когато отворите приложението, ще видите карта.Не забравяйте да добавите връзки към вашата мрежа за сигурност, преди да я използвате; Хората, които сте избрали, трябва да инсталират bSafe на своите устройства, за да имат достъп до картата.

Ако сте в опасна ситуация, докато ходите сами, трябва да докоснете големия червен SOS бутон в главната лента с менюто на приложението.В премиум версията трябва само да кажете кодова дума, за да активирате SOS бутона.bSafe незабавно ще докладва местоположението ви и ще започне аудио и видео поток на живо за това, което се случва около вас.Вашето семейство и приятели могат да се обадят в полицията, ако установят, че сте в опасност.

Можете да превърнете BSafe в своя лична защита.BSAFE , GPS ще ви следват и показва текущото си местоположение с вашата майка. По този начин bSafe ви позволява безопасно да пристигнете до вашата дестинация.В допълнение към всички тези функции можете да осъществите фалшив телефонен разговор, който да ви помогне да избягате от неравна среда.
Моят Safetipin
Използвайки данни, събрани от потребители, Safetipin ви позволява да знаете оценката за безопасност на райони по целия свят. Когато влизате в опасно място, ще получите предупреждение от приложението My Safetipin . Можете да включите функцията „Остани с мен“ в My Safetipin, за да може приятелите или семейството ви да проследят местоположението ви, за да сте сигурни, че нищо не е наред с вас.

Тъй като ходенето сам през нощта често може да доведе до безпокойство, можете да погледнете мястото, през което ще преминете през My Safetip, за да видите дали е опасно. Добавянето на собствен резултат помага на My Safetipin да актуализира местоположението си с най-точния резултат за сигурност.

Ако пътувате до непознат район, разгледайте оценките в приложението. Можете да използвате My Safetipin, за да избегнете заплашителни ситуации и да определите най-безопасните маршрути за ходене. За съжаление, това приложение се основава на данни, събрани от потребители, така че някои малки градове може да нямат събрани данни.

Моят Safetip на буквата „е Android и IOS се предлага безплатно от магазина за приложения.

Life360
След като добавят вашите приятели и семейния кръг към Life360 , те могат да виждат местоположението им на карта в реално време и те могат да видят вашето местоположение. „Пристигнахте ли безопасно там?“ Тъй като семейството ви вече може да има достъп до вас, където и да сте на техния смарт телефон. няма да им се налага да се занимават със своите съобщения.

Можете също да добавите любими местоположения в Life360. По този начин вашето семейство или приятели получават сигнали, когато пристигнете или напуснете тези области. Life360 също ви позволява да поддържате връзка с приятели или семейство с съобщения в приложението.

Отговор на LifeLine

Ако искате многостранна защита за лична сигурност, LifeLine Response е чудесна възможност. Активирайте приложението, като държите палеца на телефона си, докато постигнете целта си. Когато пристигнете, просто въведете кода, за да деактивирате алармата. Ако не сте въвели кода навреме, LifeLine Response ще предупреди властите и избраните хора.

Ако сте в реална спешност, LifeLine ще подаде аларма, докато полицията чака . Дори ако нападател ви разбие телефона, все пак получавате помощ. LifeLine Response изпраща полицията, когато сте изключени по време на предупреждение. Можете също да въведете секретен код за аларма, ако един атакуващ ви позволи да деактивирате приложението.

Жизнено значение за реакция „, за да Android и IOS се предлага безплатно от магазина за приложения.

Подобни публикации

  1. Германия няма да вземе тези, които имат ваксината Turkovac!
  2. Защитава ли ваксината TURKOVAC срещу Omicron?
  3. Комбинация от грип и коронавирус Случай с Flurona се появи в Израел!
  4. Колко ефективен е TURKOVAC при Delta Variant?
  5. Астмата предотвратява развитието на мозъчен тумор

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.