Топ 5 Хакерски филмиcyber,security, film

Топ 5 Хакерски филми

Хакерските филми, които могат да успеят да съберат интересите на всички от седем до седемдесет, питат хората колко интернет потребители са безопасни в интернет. Филмите, които избираме чрез обектива, имат за цел да научат използването на безопасен интернет, а не параноидизиращи хора.

1 – Cyberbully (2015)
cyber,bully, film
17-годишно момиче в видео разговор със своя приятел в Skype вижда унизително чуруликане, което бившият й приятел хвърля върху себе си. За да проникнат в сметката на бившия си приятел в Twitter, приятелите й, които са много талантливи в компютърното пространство, ще включат Алекс в разговора си в Skype, но Алекс отказва да се откаже да приеме да проникне в сметката на стария си приятел в Twitter. След няколко минути видеообаждането приключва и Алекс изпраща паролата на профила в Twitter като съобщение до момичето.

Момичето, което с вълнение влиза в сметката на бившия приятел, унижава и унижава гаджето си от изкривения си акаунт в Twitter. В следващата поредица той научава, че Алекс не доставя сметката му и че е жертва на кибертормоз, причиняващ самоубийство на момиче.
2 – Trust (2010)
trustt 2010, film, top 5
Четиринайсетгодишното момиче, което е било приятел с някого, с когото се е запознала онлайн, е достигнало ниво, на което може да се обади с лицето, което среща. Когато се появи истинското лице на този човек, който срещне, той осъзнава, че той не е този, който той наистина мисли и попада в много интензивна депресия.

3 – 23 (1998)
23,film,top 5
Адаптиран от истинската история на група хакери, живеещи в Хановер, Германия, филмът заема мъж с компютър. Вдъхновен от Illuminatus на Робърт Уилсън, той започва да обсъжда теориите на конспирацията в интернет, придружени от идеи от книгата.

Човекът, който използва компютъра в полза на това да бъде един от тези, които използват компютъра, малко да подобри работата на пиратството на първата стъпка и да се научи да печели много пари.
4 – Swordfish (2001)
swordfish, 2001, top 5
DEA, отговорна за справянето със злоупотребата с наркотици и трафика на наркотици, отмени операцията, наречена kara Swordfish gibi, и започна да поддържа висока сума от 400 милиона долара в пари. Тези пари, които достигнаха 9 милиарда в края на 15 години след операцията, успяха да привлекат вниманието на някого.

Габриел Шиър, лидер на антитерористичната организация, иска да получи тези пари, за да допринесе за борбата му срещу международния тероризъм. Те обаче трябва да нарушат кода за сигурност, преди да получат парите. Шиър едва ли включва опитен хакер, Стенли Джобсън, за да наруши кода за сигурност.

5 – Who Am I (2014)
whoami, film, top 5
Бенджамин, новобранец хакер, предприема различни действия, за да привлече вниманието и да го поздрави, компютърния хакер, от когото поема ролята. Група хакери, които признават дейността на Бенджамин, кани Бенджамин да дойде. Без да знае какво може да се случи, Бенджамин се впуска в предложението, без да мисли, така че компютърният похитител да е фен.

Bonus: Hackers (1995)
hackers, film, top 5
Американската секретна служба задържа млад мъж, който е бил задържан за писане на компютърен вирус и решава, че той няма да може да използва всички други технологии, свързани с компютри и компютри, до навършване на 18-годишна възраст от съда.

Години по-късно той среща други хакери, които са като него. Другият хакер, заедно с приятелите му, е останал с вирусна заплаха. Те вземат както хакерите, така и държавата срещу хакерите, за да обезвредят вируса.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.