Топ 5 инструменти за отваряне на RAR файловеrar failove 2020

Ако не знаете как да отворите RAR файлове и наскоро сте купили един RAR файл, трябва да разгледате този списък, който сме подготвили за вас.

Обикновено когато импортираме компресиран файл, той се появява във формат ZIP файл . Въпреки това, RAR файлове са също общ архив типове файлове. Ако не знаете как да отворите RAR файлове и наскоро сте купили един RAR файл, трябва да разгледате този списък, който сме подготвили за вас.

В тази статия сме съставили 5-те най-добри инструменти за отваряне на вашите RAR файлове . От платени WinZip и WinRAR до безплатен софтуер за компресиране, всеки от тези инструменти е страхотен инструмент за отваряне на файлове за RAR за Windows или друга операционна система.

WinZip

WinZip , както подсказва името , е често използван инструмент за ZIP файлове . Приложението обаче отваря и RAR , 7z , CAB , ISO и много други файлови формати. С простия си интерфейс, когато плъзнете RAR файла в прозореца на WinZip, архивът се отваря за секунди.

Можете да конвертирате и защитавате файлове, които поддържат 128 и 256-битово AES криптиране, да преоразмерявате снимки и да добавяте водни знаци. След това можете да запишете или споделите файла си незабавно чрез имейл, клипборд или услуга за съхранение в облак като Dropbox или Google Drive.

WinZip ви позволява също да създавате разделен ZIP файл , да компресирате MP3 файлове и да използвате неговите функции с различни приложения, като Microsoft Office.

Можете да изтеглите безплатната пробна версия на WinZip и да я използвате 21 дни. След това можете да го закупите срещу определена такса. Winzip се предлага за Windows, Mac и мобилни устройства.

WinRAR

WinRAR е друг популярен инструмент за отваряне на RAR файлове . Можете също да извлечете други компресирани файлови формати като ZIP , CAB и ARJ . В допълнение към отварянето на RAR файлове лесно, можете да ги създадете, да разделите архиви на отделни томове, да добавите пароли, да тествате архивирани файлове и да поправите повредени файлове. WinRAR се предлага и със стандартно шифровано 128 и 256 AES криптиране за архиви, защитени с парола.

Интерфейсът на WinRAR е много лесен за маневриране. Добавяне, премахване, тестване, показване, изтриване, намиране, съветника, информацията и опциите за поправка са достъпни с големите бутони в горната част. Съветникът е приятна характеристика на инструмента, който ви насочва към това какво искате да направите или да отворите RAR файлове, да създадете нов файл или да добавите файлове в съществуващ архив.

Можете да изтеглите WinRAR безплатно и да го изпробвате за 40 дни. WinRAR е наличен за Windows.

PeaZip

За разлика от горните два инструмента, Peazip е напълно безплатен . В допълнение към RAR файлови формати, подобно на други инструменти за отваряне на RAR файлове, можете да отворите TAR , ZIP и 7z файлове.

С много прост интерфейс Peazip е наистина лесен за използване. Просто отворете приложението, прегледайте вашия RAR файл и щракнете двукратно, за да го отворите или кликнете върху бутона „Извличане“, за да изпратите файловете на друго място. Освен това можете да конвертирате файлове в друг формат, защита на паролата с криптиране, тестване и запазване на дневника на задачите и изтриване на файлове с едно кликване. PeaZip е издаден за Windows и Linux под лиценз за отворен код.

7-Zip

Друг безплатен инструмент за отваряне на RAR файлове е 7-Zip . Подобно на PeaZip, 7-Zip е с отворен код, което означава, че не струва нищо, след като започнете да го използвате. С RAR можете да отваряте различни файлови формати като ZIP , 7z и CAB . Можете също така да компресирате файлове в един от седем формата, включително TAR и WIM .

7-Zip има чист и чист интерфейс като другите приложения и използва цветни бутони за операции. Ако планирате да компресирате собствените си файлове, можете да ги защитите с парола. Приложението използва AES-256 като метод за криптиране.

7-Zip има много гъвкави настройки, ако искате да компресирате собствените си файлове. Това е безплатен инструмент, който си заслужава вашето време за бързо отваряне на RAR файлове и лесно компресиране на файлове в други формати. 7-Zip е наличен само за Windows.

B1 Безплатен архиватор

Завършваме този страхотен списък с инструменти за отваряне на RAR файлове с B1 Free Archiver . Интерфейсът на B1 Free Archiver е най -атрактивният инструмент с модерния си външен вид . Можете да го използвате като файлов мениджър и да отворите RAR към ZIP 7z и много други файлови формати.

Когато компресирате собствените си файлове , можете да избирате от шест формата , да разделите архива или да добавите защита на паролата . B1 Free Archiver има добра помощна секция и можете да изпратите свои отзиви до компанията с едно щракване.

Най -голямата разлика на B1 Free Archiver от останалите четири автомобила в този списък е, че той е достъпен за повече платформи. B1 Free Archiver е наличен за Windows, Linux, Mac и Android.

Безплатният архиватор B1 е достъпен и онлайн. Първо можете да опитате B1 Free Archiver онлайн, след което да го инсталирате на устройствата си, ако харесвате колата.

Подобни публикации

  1. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
  2. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!
  3. Nearby Share, което улеснява споделянето на файлове между компютър и устройства с Android
  4. rtl120.bpl Липсваща грешка и решение
  5. Microsoft активира Windows на потребител с пиратски софтуер!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.