Топ 5 инструменти за отваряне на RAR файлове

rar failove 2020

Ако не знаете как да отворите RAR файлове и наскоро сте купили един RAR файл, трябва да разгледате този списък, който сме подготвили за вас.

Обикновено когато импортираме компресиран файл, той се появява във формат ZIP файл . Въпреки това, RAR файлове са също общ архив типове файлове. Ако не знаете как да отворите RAR файлове и наскоро сте купили един RAR файл, трябва да разгледате този списък, който сме подготвили за вас.

В тази статия сме съставили 5-те най-добри инструменти за отваряне на вашите RAR файлове . От платени WinZip и WinRAR до безплатен софтуер за компресиране, всеки от тези инструменти е страхотен инструмент за отваряне на файлове за RAR за Windows или друга операционна система.

WinZip

WinZip , както подсказва името , е често използван инструмент за ZIP файлове . Приложението обаче отваря и RAR , 7z , CAB , ISO и много други файлови формати. С простия си интерфейс, когато плъзнете RAR файла в прозореца на WinZip, архивът се отваря за секунди.

Можете да конвертирате и защитавате файлове, които поддържат 128 и 256-битово AES криптиране, да преоразмерявате снимки и да добавяте водни знаци. След това можете да запишете или споделите файла си незабавно чрез имейл, клипборд или услуга за съхранение в облак като Dropbox или Google Drive.

WinZip ви позволява също да създавате разделен ZIP файл , да компресирате MP3 файлове и да използвате неговите функции с различни приложения, като Microsoft Office.

Можете да изтеглите безплатната пробна версия на WinZip и да я използвате 21 дни. След това можете да го закупите срещу определена такса. Winzip се предлага за Windows, Mac и мобилни устройства.

WinRAR

WinRAR е друг популярен инструмент за отваряне на RAR файлове . Можете също да извлечете други компресирани файлови формати като ZIP , CAB и ARJ . В допълнение към отварянето на RAR файлове лесно, можете да ги създадете, да разделите архиви на отделни томове, да добавите пароли, да тествате архивирани файлове и да поправите повредени файлове. WinRAR се предлага и със стандартно шифровано 128 и 256 AES криптиране за архиви, защитени с парола.

Интерфейсът на WinRAR е много лесен за маневриране. Добавяне, премахване, тестване, показване, изтриване, намиране, съветника, информацията и опциите за поправка са достъпни с големите бутони в горната част. Съветникът е приятна характеристика на инструмента, който ви насочва към това какво искате да направите или да отворите RAR файлове, да създадете нов файл или да добавите файлове в съществуващ архив.

Можете да изтеглите WinRAR безплатно и да го изпробвате за 40 дни. WinRAR е наличен за Windows.

PeaZip

За разлика от горните два инструмента, Peazip е напълно безплатен . В допълнение към RAR файлови формати, подобно на други инструменти за отваряне на RAR файлове, можете да отворите TAR , ZIP и 7z файлове.

С много прост интерфейс Peazip е наистина лесен за използване. Просто отворете приложението, прегледайте вашия RAR файл и щракнете двукратно, за да го отворите или кликнете върху бутона „Извличане“, за да изпратите файловете на друго място. Освен това можете да конвертирате файлове в друг формат, защита на паролата с криптиране, тестване и запазване на дневника на задачите и изтриване на файлове с едно кликване. PeaZip е издаден за Windows и Linux под лиценз за отворен код.

7-Zip

Друг безплатен инструмент за отваряне на RAR файлове е 7-Zip . Подобно на PeaZip, 7-Zip е с отворен код, което означава, че не струва нищо, след като започнете да го използвате. С RAR можете да отваряте различни файлови формати като ZIP , 7z и CAB . Можете също така да компресирате файлове в един от седем формата, включително TAR и WIM .

7-Zip има чист и чист интерфейс като другите приложения и използва цветни бутони за операции. Ако планирате да компресирате собствените си файлове, можете да ги защитите с парола. Приложението използва AES-256 като метод за криптиране.

7-Zip има много гъвкави настройки, ако искате да компресирате собствените си файлове. Това е безплатен инструмент, който си заслужава вашето време за бързо отваряне на RAR файлове и лесно компресиране на файлове в други формати. 7-Zip е наличен само за Windows.

B1 Безплатен архиватор

Завършваме този страхотен списък с инструменти за отваряне на RAR файлове с B1 Free Archiver . Интерфейсът на B1 Free Archiver е най -атрактивният инструмент с модерния си външен вид . Можете да го използвате като файлов мениджър и да отворите RAR към ZIP 7z и много други файлови формати.

Когато компресирате собствените си файлове , можете да избирате от шест формата , да разделите архива или да добавите защита на паролата . B1 Free Archiver има добра помощна секция и можете да изпратите свои отзиви до компанията с едно щракване.

Най -голямата разлика на B1 Free Archiver от останалите четири автомобила в този списък е, че той е достъпен за повече платформи. B1 Free Archiver е наличен за Windows, Linux, Mac и Android.

Безплатният архиватор B1 е достъпен и онлайн. Първо можете да опитате B1 Free Archiver онлайн, след което да го инсталирате на устройствата си, ако харесвате колата.

Подобни публикации

  1. Приложения за социални медии най – често използвани от тийнейджъри
  2. Windows 11 дойде с проблеми!
  3. Пуснат iTop Screen Recorder: Какви са неговите характеристики?
  4. Кодовете на Илон Мъск за изкуствен интелект кодират каквото искате
  5. Microsoft ще намали 99,8% грешка в синия екран с Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.