Адвокатите на Twitter твърдят, че Илон Мъск е ботelon musk twitter bot

Докато съдебният процес между Twitter и Илон Мъск продължава, обвинителни изявления идват и от двете страни. Юристи на Twitter твърдят, че акаунтът на Илон Мъск е бот.

Конфликтът между Twitter и Илон Мъск продължава да се разгаря. Илон Мъск, който направи опит да купи Twitter преди няколко месеца и се оттегли, твърдейки, че има твърде много ботове в социалните медии, е притиснат в ъгъла от Twitter. Адвокатите на Twitter твърдят, че профилът на Илон Мъск в Twitter е бил модериран от бота, според нова информация относно спора, отнесен до съда.

Прочети Още: Функция за мащабиране идва към видеоклипове в YouTube

Илон Мъск, който отдели бюджет от 44 милиарда долара за закупуването на Twitter , задържа сделката в изчакване за дълго време. Според известния милиардер, преди сделката да може да бъде завършена, Twitter трябваше да предостави честни отчети за потребителите на ботове и да проучи потенциала на социалните медии. Обвинявайки Twitter, че не е бил честен с него през целия процес, Илон Мъск реши да се оттегли от сделката, твърдейки, че проблемът с бота е много по-голям от очакваното в резултат на неговото проучване. Twitter, от друга страна, отнесе въпроса до съда с аргумента, че целият процес накърнява ценностите на марката.

Адвокатите на Twitter застреляха Илон Мъск със собствения си пистолет!

Илон Мъск, който се опита да определи броя на потребителите на ботове в Twitter със собствени методи, докато сделката беше спряна, каза, че цифрите, дадени от Twitter в резултат на неговото изследване, не са последователни. От друга страна, адвокатите на Twitter заявиха , че публичният инструмент, наречен Botometer , използван от Илон Мъск, също класифицира личния акаунт на известния милиардер като бот. Позовавайки се на този пример, Twitter смята, че техническият гений умишлено или несъзнателно е стигнал до грешно заключение в броя на ботовете.

През октомври страните ще се срещнат отново за бъдещето на споразумението. Според съдебното решение ще стане ясно дали Илон Мъск ще вземе Twitter. Според условията на споразумението, ако Илън Мъск реши да се откаже напълно от Twitter, той трябва да плати такса за разваляне на сделка от 1 милиард долара на платформата за социални медии. Въпреки това, както съобщава Insider, известният милиардер смята, че не трябва да плаща тези пари, защото Twitter го е измамил.

Подобни публикации

  1. Как да рециклираме технологични отпадъци?
  2. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
  3. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
  4. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
  5. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.