Функция за мащабиране идва към видеоклипове в YouTube

funktia youtube

Според последната информация, Google са започнали да тестват функцията за 8x увеличение за видеоклипове в YouTube.Ето подробностите!

Google иска да въведе функция за мащабиране на видеоклипове за YouTube.Функцията, която се очаква да се предлага предимно за премиум абонати, ще бъде тествана до 1 септември.Функцията, която позволява мащабиране до желания регион на видеоклиповете , ще бъде тествана за мобилни устройства.Очаква се функцията за мащабиране да покрива както портретен, така и пейзажен изглед.

Прочети Още: САЩ обявяват извънредно положение заради маймунската шаркаyoutube funktia

8x увеличение вече е възможно за видеоклипове в YouTube!

Трябва да имате дефиниран акаунт в YouTube Premium , за да изпробвате наличната в момента функция . Потребителите ще могат да изпробват новата функция в продължение на месец. За да изпробвате новата функция, трябва да активирате секцията „изпробвайте нови функции“ от вашия YouTube Premium акаунт, като използвате телефона или уебсайта . След като одобрите новите функции, можете да въведете всяко видео и да извършите жеста за мащабиране, който традиционно се използва на сензорни екрани.

Функцията, която се предлага за устройства с операционни системи Android и iOS , осигурява 8x увеличение на мобилни устройства . Засега няма информация дали функцията, която е достъпна само за членовете на Premium, ще бъде достъпна за всички потребители на YouTube. Фазата на тестване на експерименталната функция ще продължи до 1 септември .

Подобни публикации

  1. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  2. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  3. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  4. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022
  5. Discord не се отваря, какви са методите за решение?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.