Функция за мащабиране идва към видеоклипове в YouTubefunktia youtube

Според последната информация, Google са започнали да тестват функцията за 8x увеличение за видеоклипове в YouTube.Ето подробностите!

Google иска да въведе функция за мащабиране на видеоклипове за YouTube.Функцията, която се очаква да се предлага предимно за премиум абонати, ще бъде тествана до 1 септември.Функцията, която позволява мащабиране до желания регион на видеоклиповете , ще бъде тествана за мобилни устройства.Очаква се функцията за мащабиране да покрива както портретен, така и пейзажен изглед.

Прочети Още: САЩ обявяват извънредно положение заради маймунската шаркаyoutube funktia

8x увеличение вече е възможно за видеоклипове в YouTube!

Трябва да имате дефиниран акаунт в YouTube Premium , за да изпробвате наличната в момента функция . Потребителите ще могат да изпробват новата функция в продължение на месец. За да изпробвате новата функция, трябва да активирате секцията „изпробвайте нови функции“ от вашия YouTube Premium акаунт, като използвате телефона или уебсайта . След като одобрите новите функции, можете да въведете всяко видео и да извършите жеста за мащабиране, който традиционно се използва на сензорни екрани.

Функцията, която се предлага за устройства с операционни системи Android и iOS , осигурява 8x увеличение на мобилни устройства . Засега няма информация дали функцията, която е достъпна само за членовете на Premium, ще бъде достъпна за всички потребители на YouTube. Фазата на тестване на експерименталната функция ще продължи до 1 септември .

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.