Туитовете вече могат да се прехвърлят в WhatsApp с едно кликванеwhatsapp 2019

Новата функция на Twitter добавя нов бутон за споделяне на WhatsApp под туитовете, което улеснява експортирането на туитове в WhatsApp.

Twitter тества нов начин за импортиране на туитове в WhatsApp в Индия чрез добавяне на бутон WhatsApp в долната част на публикациите за потребители на Android. Като докоснат новия бутон и отново изберат опцията WhatsApp , хората ще могат да споделят туитове, които желаят, със своите контакти и групи в WhatsApp.

Прочети Още: Какво е Valorant VP и как да го получите?

Бутонът за споделяне на WhatsApp ще замени обикновената опция за споделяне, която отваря различни опции като маркиране под туита, изпращане чрез директно съобщение, копиране на връзка към туит и споделяне в други социални медийни платформи.

Нова функция, свързваща WhatsApp и Twitter, е на път

Като се има предвид популярността на WhatsApp в Индия , тази нова функция едва ли е изненадваща. Приложението за чат има над 400 милиона потребители в страната и е едно от най-използваните приложения за споделяне на съдържание с приятели и семейство в страната. Ето защо Twitter се опитва да се възползва от масовата привлекателност на приложението за съобщения, собственост на Meta, и да привлече повече потребители към своята платформа.

Shirish Andhare , един от служителите на Twitter India , използва следните изявления по темата:

„От днес стартираме нов тест само в Индия. Това е важен пазар за нас. За повечето хора, които използват Twitter на Android в страната, заменяме иконата за споделяне на туитове с иконата на WhatsApp, така че ще бъде по-лесно, отколкото си мислят, да споделят своите любими или забележителни туитове, което прави изживяването по-отворено, достъпно и холистично за потребителите.“

Докато Twitter обикновено ограничава тестването си до определен набор от потребители, този нов тест обхваща всички собственици на Android в Индия, но като се има предвид, че това е тест, компанията може да премахне тази нова функция за споделяне напълно в бъдеще.

Подобни публикации

  1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
  2. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  3. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  4. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  5. Какво е Google Bard? Как да използвам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.