TikTok обявява ново сътрудничество срещу съдържание с насилие

tiktok satrudnichestvo

TikTok има за цел да се бори по-добре срещу съдържанието, което включва насилие и ориентирани към тероризма дискурс и действия на неговата платформа. Ето подробностите!

TikTok обяви, че е станал член на инициативата „Технологии срещу тероризма“ , за да се бори по-добре и по-силно със съдържание, съдържащо насилие и ориентирани към тероризма дискурс и действия. Целта на тази нова инициатива, която беше създадена под егидата на дирекцията на Отдела за борба с тероризма на ООН, ще бъде борбата с тероризма и насилственото използване на интернет чрез сътрудничество с глобалната технологична индустрия.

Прочети Още: Туитовете вече могат да се прехвърлят в WhatsApp с едно кликване

Подчертавайки, че е против насилственото отношение на всички видове платформи, включително собствената си, TikTok заяви, че подобно съдържание и модели на поведение противоречат на тяхната мисия да вдъхновяват творчеството. Подчертавайки ангажимента си към безопасността на потребителите и правата на човека, TikTok поставя насилствения екстремизъм и ориентираните към тероризма дискурси в платформата на неприемлива точка.

TikTok напредва в целта си да стане по-безопасна платформа
След като завърши 3-те етапа на 4-етапната програма на тази нова инициатива , TikTok стана една от платформите, които получиха надеждната марка на програмата. Това заглавие показва, че TikTok прави успешни стъпки към целта си да стане по-безопасна платформа.

Като част от своя ангажимент за прозрачност, TikTok споделя своите отчети за прилагане на правилата на общността на всеки три месеца и прозрачно споделя съдържанието и акаунтите, които премахва от своята платформа в случай на нарушение на строгите си политики . TikTok също така подчертава, че те не позволяват на акаунти или групи да подбуждат към насилие или да участват в насилствен екстремизъм, като не позволяват на лица или групи, които се опитват да подтикват към насилие, да рискуват безопасността на общността, съгласно своите „Принципи на общността“.

И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения
  2. Не мога да се свържа с интернет, въпреки че имам интернет
  3. Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsapp
  4. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  5. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.