TikTok обявява ново сътрудничество срещу съдържание с насилиеtiktok satrudnichestvo

TikTok има за цел да се бори по-добре срещу съдържанието, което включва насилие и ориентирани към тероризма дискурс и действия на неговата платформа. Ето подробностите!

TikTok обяви, че е станал член на инициативата „Технологии срещу тероризма“ , за да се бори по-добре и по-силно със съдържание, съдържащо насилие и ориентирани към тероризма дискурс и действия. Целта на тази нова инициатива, която беше създадена под егидата на дирекцията на Отдела за борба с тероризма на ООН, ще бъде борбата с тероризма и насилственото използване на интернет чрез сътрудничество с глобалната технологична индустрия.

Прочети Още: Туитовете вече могат да се прехвърлят в WhatsApp с едно кликване

Подчертавайки, че е против насилственото отношение на всички видове платформи, включително собствената си, TikTok заяви, че подобно съдържание и модели на поведение противоречат на тяхната мисия да вдъхновяват творчеството. Подчертавайки ангажимента си към безопасността на потребителите и правата на човека, TikTok поставя насилствения екстремизъм и ориентираните към тероризма дискурси в платформата на неприемлива точка.

TikTok напредва в целта си да стане по-безопасна платформа
След като завърши 3-те етапа на 4-етапната програма на тази нова инициатива , TikTok стана една от платформите, които получиха надеждната марка на програмата. Това заглавие показва, че TikTok прави успешни стъпки към целта си да стане по-безопасна платформа.

Като част от своя ангажимент за прозрачност, TikTok споделя своите отчети за прилагане на правилата на общността на всеки три месеца и прозрачно споделя съдържанието и акаунтите, които премахва от своята платформа в случай на нарушение на строгите си политики . TikTok също така подчертава, че те не позволяват на акаунти или групи да подбуждат към насилие или да участват в насилствен екстремизъм, като не позволяват на лица или групи, които се опитват да подтикват към насилие, да рискуват безопасността на общността, съгласно своите „Принципи на общността“.

И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функцията за съобщения с други приложения идва в WhatsApp
  2. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  3. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  4. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  5. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.