Twitter реагира с тествани емоджи в Българияtwitter emotikon

Как да използвате Twitter реагирайте с емотикони Новата функция на Twitter ще бъде достъпна само в България за първи път.

Twitter започна да тества способността да реагира с емоджи. Новата актуализация на американския гигант в социалните медии първо ще бъде достъпна за потребителите в България. Реакциите ще дадат на хората повече начини бързо да покажат как се чувстват в разговорите, като същевременно ще дадат на Tweeters по -добро разбиране за това как се възприемат техните туитове. 

Twitter обяви, че първо ще тества Reactions, функцията да реагира на туитове с емотикони , в България. В изявлението на Twitter беше съобщено, че функцията Twitter Reactions ще бъде тествана в България за ограничен период от време. 

Прочети Още: Колко ще струват цените на Apple iPhone 13?

В изявлението, направено в Twitter, беше обявено, че са добавени поредица от емотикони: 😂, 🤔, 👏, 😢, ❤️ и 👏. Реакциите също се показват до Tweet (до бутона Like в реално време), което помага на другите да разберат по -добре разговора в хода му.

Изявлението на Twitter относно функцията, която ще бъде тествана в България, е следното:

Изследвахме най -често срещаните думи и емотикони в Туитове и проведохме анкети за това как се чувстват хората, докато четат Туитове и кои емотикони резонират по целия свят. Открихме, че най -използваният емоджи в туитовете е смеещият се емоджи 😂. В същото време повечето хора ни казаха, че биха предпочели както да изразят, така и да получат отговори, които се въртят около „смешно“, „подкрепа“/„радост“, „съгласие“ и „страхотно“.

Нашата цел винаги е да поддържаме обществен и здравословен разговор и искаме да видим как текущият ни набор от емоджи ще повлияе на разговорите. Хората, с които разговаряхме, посочиха, че се притесняват да получат негативни реакции към някои от техните мисли и че ако хората се чувстват така по отношение на своите туитове, те биха предпочели други форми на взаимодействие, които позволяват повече контекст. “ 

Как да използвате Twitter реагирайте с емотикони

За да видят реакциите , хората могат дълго да натискат бутона „Харесва ми“ и да избират емоджи, за да покажат какво чувстват към туит, или да продължат да харесват туитовете, като просто докоснат бутона „Харесвам“ както обикновено.

 Реакциите ще дадат на хората повече начини бързо да покажат как се чувстват в разговорите, като същевременно ще дадат на Tweeters по -добро разбиране за това как се възприемат техните туитове. Това потенциално ще доведе до по -добро изразяване и участие в общия разговор. Реакциите са достъпни за ограничено време само в България, Twitter за iOS, Android и Twitter.com. 

Подобни публикации

  1. Какво е HeyGen AI?
  2. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!
  3. HTML версията на Gmail напуска: Кога?
  4. Threads продължава да се подобряват: Бутонът „Редактиране“ е на път!
  5. Функциите, поддържани от изкуствен интелект, идват в приложението SwiftKey Keyboard!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.