Входящите снимки на WhatsApp не се показват в галериятаwhatsapp ne se pokazvat poluchenite izobrajenia

Входящите снимки на WhatsApp не се показват в галерията, как да ги коригирам?

Входящите снимки на WhatsApp не се виждат в галерията, как да запазите входящите изображения? Ще научите отговорите на тези и подобни въпроси само за секунди!

Ако медийните файлове, изпратени от някой друг в WhatsApp, не се записват автоматично в галерията, потребителите ще бъдат попитани „Какво трябва да се направи, за да видите изображенията, изпратени от WhatsApp в галерията?“ Търси отговори на такива въпроси. В това съдържание ще научите защо входящите снимки на WhatsApp се записват в галерия и как да го разрешите.

Много потребители казват, че изображенията, идващи през приложението за незабавни съобщения, не се показват в галерията. Тъй като WhatsApp Messenger е популярно приложение за незабавни съобщения по целия свят, би било справедливо да се каже, че има хиляди потребители, изправени пред този тип проблем.

Входящите снимки на WhatsApp не се показват в галерията, как да ги коригирам?

 • Първо отворете приложението WhatsApp.
 • След това докоснете трите точки в горния десен ъгъл.
 • Изберете опцията за настройки от изскачащия прозорец.
 • Влезте в секцията Чатове.
 • В секцията с настройки за чат; Активиране на „Медийна видимост“ от пасив.
 • Транзакцията ще бъде завършена.

Ако в WhatsApp идват твърде много снимки и не искате да запазвате входящите снимки в галерията, можете да деактивирате видимостта на медиите или да активирате видимостта на медиите, ако искате входящите снимки да се запазват в галерията.

Снимки и видеоклипове от много групи в WhatsApp изпълват галериите на много хора и причиняват проблеми със съхранението. Това кара телефона да се нагрява и забавя през следващите дни.

Как да запазите изображения, заснети от WhatsApp на iPhone

 • Отворете WhatsApp.
 • След като отворите приложението, отидете на настройките на приложението.
 • Докоснете Чатове.
 • Активирайте опцията „Запазване в ролката на камерата“.
 • Транзакцията ще бъде завършена.

Защо входящите снимки на WhatsApp не се показват в галерията?

 • Потребителят може да е изтрил снимката или видеоклипа малко след публикуването.
 • Вашето устройство може да няма достатъчно място за съхранение.
 • Може да не сте разрешили приложението WhatsApp Messenger за тази операция.
 • Възможно е да няма интернет връзка.
 • Режимът за пестене на данни може да е включен.

Преди да разрешите проблема, че изображенията не се запазват автоматично в галерията в WhatsApp, е необходимо да знаете кои са факторите, които водят до този проблем. Има много причини снимките и видеоклиповете, изпратени до вас в WhatsApp, да не се запазват в галерията.

Потребителят може да е изтрил снимката или видеоклипа малко след публикуването
Ако някой, който ви изпраща снимка или видеоклип, използва опцията за изтриване на изображението от двете страни, това изображение ще бъде изтрито не само от чата, но и от вашата галерия.

Вашето устройство може да няма достатъчно място за съхранение.
Недостатъчно налично място е сред причините, поради които мултимедийните файлове не се записват във вашата галерия. Ако вашият смартфон няма достатъчно място за съхранение, снимките и видеоклиповете, идващи през приложението за незабавни съобщения, няма да бъдат запазени автоматично.

Може да няма интернет връзка.
Приложението за незабавни съобщения, което има огромна популярност по света, се нуждае от интернет връзка, за да запазва автоматично изображения и видеоклипове в галерията. Ако няма интернет връзка, няма да се извърши автоматично запазване в галерията.

Може да не сте дали разрешение на WhatsApp за тази операция.
За да могат снимките и видеоклиповете да се запазват автоматично в галерията, потребителят трябва да даде разрешение чрез приложението. Ако не бъде дадено разрешение за тази операция, ще се сблъскате със споменатия проблем.

Режимът за пестене на данни може да е включен.
Има друг фактор, който може да доведе до това, че процесът на автоматично запазване не се извършва в платформата за незабавни съобщения, използвана от милиони потребители. Режимът за пестене на данни може да е включен. Ако сте активирали тази опция в настройките на приложението, трябва да изтеглите изображенията ръчно. Изображенията, които не изтеглите, също не се запазват автоматично във вашата галерия.

Разгледай Още: 5 причини да използвате Password Manager

В това съдържание обяснихме защо възниква проблемът, с който се сблъскват много потребители в популярното приложение за незабавни съобщения и какви методи трябва да се приложат за разрешаване на проблема. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Как да изпращате снимки и видеоклипове на WhatsApp без загуба на качество? Тези, които се интересуват, могат да разгледат нашата статия.

Подобни публикации

 1. YouTube с нова функция Супер чат
 2. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
 3. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
 4. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
 5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.