Vivo X Fold 3 идва с Mac интеграция!vivo x fold 3 mac

Vivo X Fold 3 идва с Mac интеграция

Беше разкрито, че новият модел на Vivo в индустрията на сгъваемите телефони, Vivo X Fold 3, ще има интеграция с Mac. Ето подробностите! Vivo напоследък успя да привлече вниманието с новите си и уникални модели както у нас, така и в световен мащаб. Сега, с Vivo X Fold 3, компанията се опитва да внесе нов дъх в индустрията на сгъваемите телефони.

Една от най-впечатляващите характеристики на дългоочаквания Vivo X Fold 3 ще бъде способността да отразява интерфейса на macOS. Особено потребителите, които често използват екосистемата на Apple, ще могат да се възползват от тази функция, дори ако използват телефон от различна марка, без да се налага да напускат екосистемата.

Засега няма обяснение от Vivo как да се използва тази функция, но функцията няма да се състои от обикновено дублиране на екрана.

Какво очакваме от Vivo X Fold 3 Design?

Перфорираният дизайн на камерата и рамката на екрана с овална форма от дясната страна на Vivo Бутоните, които контролират настройките на устройството като сила на звука и мощност, също са разпределени от двете страни.

Използвайки екрана, произведен от Samsung Display, vivo X Fold 3 ще има резолюция от 2480×2200 пиксела, а резолюцията на външния екран ще бъде 2748×1172 пиксела. От страна на батерията се казва, че Vivo x Fold 3 ще се предлага с мощна батерия от 5600 mAh.

Засега новите подробности са ограничени до тях, но фактът, че Vivo има за цел да внесе нов дъх в индустрията на сгъваемите телефони, доказва, че Vivo X Fold 3 има много повече забележителни характеристики, скрити под булото на тайната. Какви са вашите очаквания от Vivo X Fold 3? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Представена серия Motorola Edge
  2. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  3. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  4. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
  5. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.