Новата функция на Spotify Song Fortune Tellingspotify song fortune

Новата функция на Spotify ‘Song Fortune Telling’ е налична: Как да я използвате?

Spotify стартира новата си функция, Song Fortune Telling, в която потребителите задават въпроси и получават музикални отговори. Ето подробностите! Spotify пуска нова функция, наречена Song Fortune telling, която позволява на потребителите да задават въпроси на Spotify и да получават отговори под формата на музика.

Тази нова функция е изградена върху основата на Wrapped, която използва музикалните данни на Spotify , за да ви препоръчва нова музика и обобщава музикалната ви история, но целта на Song Fortune не е да разглежда вашата история на слушане, а да се обърне към „психически“, като използва разбирането на Spotify за музиката и заглавията на песните. Базира се на откриването на нови песни чрез задаване на въпроси.

За да използвате тази функция, можете да посетите spotify.com/songpsychic от мобилното си устройство и да сканирате QR кода на уебсайта.

Как да използвате функцията Song Fortune?

Song Fortune

Прочети Още: Как да преглеждате и изтривате хронологията на слушане в Spotify?

След като включите новата функция, можете да избирате от различни категории, включително училище, приятели и семейство, любов, кариера, най-големите мистерии в живота, моето бъдеще, себе си и обяд. И да, чухте правилно, ако се чудите какво да ядете за обяд, функцията Song Fortune Telling може да отговори на вашите нужди.

Функцията Song Fortune Telling ви представя серия от предварително попълнени въпроси във всеки епизод, които можете да докоснете, за да получите отговори. Те включват „Харесва ли ме моята влюбена?“ , „Ще получа ли повишение?“ , „Да отида ли на бала?“ и има много въпроси. Ако желаете, можете да започнете да въвеждате свой собствен въпрос в предоставеното ви поле и приложението ще започне да предлага други предложения, които можете да зададете.

Когато въведете въпроса си, „Гадаене на песни“ ви моли да натиснете пръста си върху екрана, след което мистична музика ви поздравява на заден план, преди отговорът ви да се появи под формата на песен.

Въпреки че Spotify не рекламира това преживяване като поддържано от изкуствен интелект, функцията в крайна сметка ви кара да се чувствате така, сякаш задавате въпроси на всезнаещ чат бот с изкуствен интелект. Компанията обаче заявява в своите често задавани въпроси, че отговорите са „напълно генерирани на случаен принцип“, което означава, че не използва вашите лични данни, за да прави заключения.

Какво мислите за новата функция на Song Fortune на Spotify? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как мога да видя моите опаковани плейлисти в Spotify?
  2. Защо златото е толкова ценно?
  3. Как да намеря някой в Тиндър?
  4. Сайт за запознанства Tinder
  5. Каква е разликата между Stereo и Mono?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.