Volkswagen ще добави ChatGPT към колите си!volkswagen chatgpt

Volkswagen ще добави ChatGPT към колите си: Какви предимства ще предостави?

Volkswagen обяви, че ще добави изкуствен интелект ChatGPT към своите автомобили. И така, какви предимства ще осигури? Ето подробностите! Volkswagen се присъединява към продуктивния AI банда, като обявява планове за добавяне на OpenAI’s ChatGPT AI към своите автомобили от второто тримесечие на 2024 г.

Чатботът ще бъде наличен в цялата гама на VW, включително Tiguan, Passat и Golf, както и ID семейството електрически автомобили на автомобилния производител. Тази нова функция първо ще се появи при автомобили в Европа и се обмисля и за клиенти в САЩ, въпреки че плановете все още не са финализирани.

Volkswagen ще използва ChatGPT, за да захранва своя гласов асистент IDA в автомобила, за да позволи по-естествена комуникация между автомобила и водача.

Какво може да се направи в кола с ChatGPT?

Собствениците на автомобили ще могат да използват новия супермощен гласов асистент, за да управляват основни функции като отопление и климатизация или да отговарят на „въпроси с обща информация“.

Ако се чудите защо може да имате нужда от ChatGPT в колата си, VW казва, че бъдещата функционалност може да ви помогне да докажете своята стойност. Компанията казва , че ChatGPT ще ви помогне да „обогатите разговорите, да изясните въпроси, да взаимодействате с интуитивен език, да получите специфична за автомобила информация и много повече . “

Учени поканиха извънземни!

VW също обещава, че няма да ви принуждава да създавате нов акаунт или да инсталирате приложения. Чатботът може да се активира чрез използване на думи за събуждане като „Hello IDA“ или чрез натискане на бутон на волана. Какво мислите за това ново развитие? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  2. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  3. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  4. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!
  5. Характеристики на новото Renault Clio, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.