Забележителна нова функция от WhatsApp: „Алтернативен профил“Забележителна нова функция от WhatsApp: „Алтернативен профил“

Благодарение на новата функция на WhatsApp вече ще можете да създавате алтернативни профили, където можете да добавите различна профилна снимка и име. Ето подробностите! WhatsApp е едно от най-популярните приложения за незабавни съобщения в света. Много от нас го използват не само за лична комуникация с приятели и семейство, но и за бизнес комуникация с колеги и колеги от индустрията.

Служителите на WhatsApp също са наясно с тези тенденции в употребата и започнаха да въвеждат нови функции в приложението, за да обслужват и двете нужди. Сега, в тази посока, WhatsApp работи върху нова функция, която да позволи на потребителите да имат алтернативен профил, който споделят с други потребители.

WhatsApp работи върху функция за „алтернативен профил“, както беше забелязано от WABetaInfo в скорошна бета версия.

Какво ще направи функцията за алтернативен профил?

whatsapp my contacts
С функцията за алтернативен профил потребителите ще имат възможност да покажат алтернативно име и снимка на други, които ги гледат в WhatsApp.

Много потребители избират да защитят профилните си снимки и да ги показват само на хора в списъка с контакти на телефона си. Други с номера, които не са запазени от потребителя в списъка с контакти на телефона, виждат празен профил. Сега, благодарение на тази функция, алтернативна профилна снимка и име могат да се показват на тези други хора.

Новата функция в момента се тества в бета версията на приложението и съвсем скоро ще бъде публично достъпна в стабилната версия. Какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.