Смели съперници Bing и ChatGPT с нов чатбот LEO!brave leo

Смели съперници Bing и ChatGPT с нов чатбот LEO!

Brave представи новия си чатбот, LEO. И така, какво отличава LEO от другите чатботове? Ето всички подробности за новината! Brave, уеб браузърът, фокусиран върху неприкосновеността на личния живот, представи нова услуга „Leo“, която защитава поверителността на потребителите и предлага по-персонализирано изживяване с чатбот, базиран на AI. Тази нова услуга има за цел да предложи алтернатива на конкурентни платформи като Bing и ChatGPT на OpenAI.

Какво ще предложи LEO на потребителите?

Leo е достъпен безплатно за всички потребители на настолни компютри с версия 1.60 на браузъра Brave. В бъдеще тя ще бъде достъпна за потребителите на Android и iOS. Основната версия на Leo е базирана на модела Llama 2 AI на Meta и е достъпна за потребителите безплатно.

Leo предлага на потребителите възможността да превеждат, да отговарят на въпроси, да обобщават уеб страници и да създават ново съдържание. Brave твърди, че Лео е направил разлика с фокуса си върху неприкосновеността на личния живот. Разговорите с Лео не се записват и тези данни не се използват за обучение на AI модела. Потребителите не се нуждаят от идентификационни данни за вход, за да използват Leo.

Стандартната версия на Leo е достъпна безплатно, докато абонаментът за Leo Premium е достъпен за 15 долара на месец за потребители, които искат достъп до повече модели на AI език. Този абонамент предлага повече функции и предимства за потребителите.

Брайън Бонди, главен технически директор и съосновател на Brave, описва тази нова услуга по следния начин: „AI може да бъде мощен инструмент, но също така може да донесе със себе си нарастващи опасения относно поверителността на данните и първо е необходимо решение, фокусирано върху поверителността. Brave се ангажира да сдвои AI с поверителността на потребителите и ще предостави на нашите потребители сигурна и персонализирана поддръжка на AI на местата, където вече прекарват времето си онлайн. “

Brave планира да предложи предимства на потребителите на Leo Premium, като по-висококачествени разговори, приоритетни опашки, високи ограничения на тарифите и ранен достъп до нови функции. Подробности за това кога тази нова услуга ще бъде напълно достъпна ще бъдат споделени през следващите дни. Харесва ли ви този нов чатбот? Можете да споделите мислите си с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. YouTube Music заменя Google Podcasts
  2. Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot?
  3. Tiktok ще бъде ли забранен в Турция?
  4. Радикално решение от Twitch
  5. WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.