WhatsApp функция за управление на медиитеСъвсем ново докосване до вашите WhatsApp общности: функция за управление на медиите

WhatsApp разработва функция за лесно управление на всички споделени медийни файлове за групови чатове на общността. WhatsApp продължава да работи върху нови функции за подобряване на потребителското изживяване. С последната актуализация, предлагана чрез бета програмата на Google Play, версията на WhatsApp е надстроена до 2.24.13.4. Най-забележителното нововъведение на тази актуализация е функцията „последни медии“ за групови чатове на общността.

Управлението на медиите става по-лесно в груповите чатове на общността

WhatsApp работи върху нов раздел, за да направи всички медийни файлове, споделяни в групови чатове на общността, по-организирани и достъпни.whatsapp media

Тази функция ще позволи на потребителите да виждат всички изображения, видеоклипове, GIF файлове и други медийни файлове от техните общностни групи на едно място. Освен това споделените документи и връзки също ще бъдат изброени в този раздел, така че потребителите да могат да видят цялото съдържание с един поглед.

Едно от най-големите предимства на новата функция е, че ще позволи на потребителите да управляват по-ефективно своето пространство за съхранение, като предоставя информация за размерите на медийните файлове. Потребителите ще могат бързо да откриват и изтриват големи файлове, което ще подобри работата на техните устройства.

Най-новата медийна функция, разработена за групови чатове в общността, ще позволи на потребителите на WhatsApp да намират и управляват своите медийни файлове по-лесно.

Тази нова функция има за цел да гарантира, че членовете на общността имат по-организирано медийно изживяване и не пропускат важни актуализации. Функцията все още е в процес на разработка и ще бъде достъпна за потребителите с бъдеща актуализация. Ще продължим да споделяме нови разработки с вас, когато се появят.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.