Представена е VisionOS 2! Ето функциитеapple visionos 2

Представена е VisionOS 2! Ето функциите

Apple представи VisionOS 2 на WWDC 2024, проведен днес. И така, какво ще предложи на потребителите новата операционна система на Vision Pro? Apple представи новата операционна система на своите популярни продукти на събитието за разработчици WWDC 2024, проведено днес. Докато най-очакваното съобщение на събитието беше iOS 18 и новата macOS, първата голяма изненада на компанията беше бъдещата операционна система на Vision Pro, VisionOS 2.

Функции на VisionOS 2

Apple обяви VisionOS 2, втората версия на операционната система на Vision Pro, VisionOS. Тази нова версия носи много функции, които потребителите изискват от стартирането. Основните иновации на VisionOS 2 включват:visionos 2 apple

  • Apple актуализира своето приложение Photos, добавяйки възможност за конвертиране на стари, двуизмерни снимки в пространствени снимки. По този начин потребителите ще могат да разглеждат старите си снимки по по-жив и реалистичен начин.
  • С VisionOS 2 режимът на пътуване на Vision Pro вече няма да бъде ограничен само до самолети и ще се поддържа влак. Тази функция ще предложи по-широка област на използване за пътуващи потребители.
  • Apple също актуализира функцията за виртуален дисплей на Mac. С новата опция за виртуален ултраширок дисплей потребителите ще могат да изпитат еквивалента на два 4K екрана. Тази функция позволява на екрана да се разстила пред потребителите като извит ултраширок монитор.
  • Функцията SharePlay е добавена към приложението VisionOS Photos. По този начин ще бъде възможно да разглеждате и редактирате снимки едновременно с друг собственик на Vision Pro. Функцията Spatial Personalities, представена от Apple през април, отвежда това изживяване още повече. Пространствените персони показват въображаеми бюстове на вашите потребители на Vision Pro, сякаш са в стаята с вас, което ви позволява да редактирате документи или да гледате видеоклипове заедно в 3D пространство.
  • Canon пуска нов пространствен обектив EOS, проектиран специално за Vision Pro. Този обектив ще направи създаването на съдържание за Vision Pro още по-лесно.

Vision Pro ще заеме своето място на международния пазар съвсем скоро. Предварителните поръчки в Китай, Хонг Конг, Япония и Сингапур ще започнат на 13 юни в 18:00 PT, а устройството ще бъде налично в тези страни на 28 юни.

В Австралия, Канада, Франция, Германия и Обединеното кралство предварителните поръчки ще започнат на 28 юни в 05:00 PT, а устройството ще бъде официално пуснато в продажба на 12 юли.

Подобни публикации

  1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  2. Голямо развитие за електрически велосипеди
  3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
  4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
  5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.