WhatsApp работи върху секретна кодова страница за заключени чатове!whatsapp zakluchvane

WhatsApp работи върху секретна кодова страница за заключени чатове!

Популярното приложение за съобщения WhatsApp работи върху тайна кодова страница за заключени чатове. И така, какво ще прави тази страница? Ето подробностите! WhatsApp включва функции, които включват мерки, свързани със сигурността, в новите си актуализации. Според новите новини, нова функция или по-скоро нова страница ще дойде в популярното приложение за съобщения.

WhatsApp работи върху отделна секретна кодова страница, където потребителите могат да имат достъп до заключени чатове, за да имат допълнителни мерки за сигурност. Така заключените чатове могат да се съхраняват независимо от телефона. Ето и останалите ни новини.

Ще бъде кодиран с дума или емоджи!

Знаем, че Meta работи по опциите за поверителност и преди. Според новини от източници, близки до компанията, приложението е на път да разработи функция относно сигурността и поверителността. Благодарение на тази функция потребителите ще могат да влизат в защитени папки за чат, тоест заключени чатове, през друга страница с отделно кодиране. Потребителите ще имат достъп до заключени чатове от лентата за търсене с тайна дума или емоджи, които посочат.

Как работи WhatsApp?

Заключените разговори, които винаги са изброени в отделен раздел, ще бъдат защитени независимо от главната парола на телефона, на който се използва приложението, благодарение на тази функция. Така че, дори ако някой получи достъп до паролата на телефона ви, той няма да може да получи достъп до вашите заключени чатове, които преди това сте скрили чрез кодиране.

Очаква се тази функция да бъде налична скоро с актуализация на WhatsApp beta 2.23.21.8. Подобни усилия може да се увеличат, така че потребителите да могат да имат по-личен и защитен акаунт. Харесвате ли новата функция на WhatsApp в процес на разработка? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.