WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!

С новата функция, идваща в WhatsApp, ще бъде добавена нова функция към изживяването за споделяне на екрана. Ето подробностите! Беше разкрито в предишни тестови версии, че споделянето на екрана ще дойде при разговори в WhatsApp. Днес беше забелязано, че тази функция ще бъде допълнително подобрена.

Според новата функция, забелязана от WABetaInfo, WhatsApp работи върху нова функция, която ще позволи на всички в разговора да слушат видео и аудио музика заедно, когато някой споделя своя екран.

Когато тази функция е активирана, аудиото, възпроизведено на едно устройство, също ще бъде споделено с други в разговора, създавайки по-завладяващо и споделено аудиовизуално изживяване.

Видео и музикален звук вече могат да се прехвърлят по време на споделяне на екрана

whatsapp spodelyane na ekran

Възможността за споделяне на видео и аудио аудио в реално време по време на сесия за споделяне на екрана определено ще направи виртуалните срещи по-интерактивни чрез добавяне на динамичен слой към видео разговорите.

Независимо дали се наслаждавате на споделен плейлист, гледате видео заедно или работите съвместно по мултимедиен проект, тази функция също ще увеличи усещането за връзка между участниците по време на видео разговор, където е налична опцията за споделяне на екрана.

Как да блокирам нежелани канали в YouTube?

Засега тази функция е в процес на разработка и ще бъде публично достъпна в бъдещи актуализации. Какво мислите за тази нова функция на WhatsApp? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.