Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16apple iphone 16 ai

Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16: Може да видим Siri подновена!

Apple продължава да работи за включване на функции, базирани на изкуствен интелект, в серията iPhone 16 и съответно Siri може да бъде значително обновена. Apple изостана от своите конкуренти в индустрията по отношение на базирано на изкуствен интелект съдържание и функции, както и тяхната интеграция със Siri. Тъй като конкуренцията набира скорост в тази категория, се смята, че технологичният гигант ще се фокусира върху тази област в серията iPhone 16.

Съответно анализаторът Минг-Чи Куо прогнозира, че и четирите модела от серията iPhone 16 ще се доставят с подобрени и подобрени микрофони, тъй като това ще помогне с гласовата и говорна интеграция за задействане на Siri и други задачи, свързани с AI.

Според анализатора Минг-Чи Куо, Apple реорганизира своя екип за Siri през третото тримесечие на тази година, за да интегрира AIGC и големите езикови модели (LLM) в бъдещи устройства.

Куо заявява, че Apple ще се фокусира върху тази област в серията iPhone 16, но също така посочва, че телефоните ще струват значително повече.

Siri ще има функции за изкуствен интелект в серия iPhone 16

Според последното проучване на анализатора Куо, AAC и Goertek са доставчиците на микрофони на iPhone 16 и ще се възползват еднакво от надстройката на функциите. „ASP на микрофоните за всеки iPhone 16 ще бъде поне 100-150% по-висок от този на iPhone 15“, каза Куо. В резултат на това се очаква приходите и печалбите на AAC и Goertek да се възползват значително от това надграждане.

Очаква се да се наричат ​​A18 за базовите модели и A18 Pro за Pro версиите, процесорите от серията iPhone 16 вероятно ще поддържат LLM на устройството, подобно на това, което поддържа Snapdragon 8 Gen 3 в момента.

WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!

Толкова много, че по-рано се говореше, че Apple работи върху чатбот, подобен на ChatGPT, вътрешно наричан Apple GPT, така че може да видим предварителен преглед на тази технология на събитието WWDC следващата година. Какви са вашите очаквания в тази област? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.