WhatsApp тества функцията на близките предприятияwhatsapp firmi

WhatsApp има за цел да увеличи максимално потребителското изживяване с функцията за близкия бизнес. Новата функция е достъпна за някои потребители.

WhatsApp работи върху нова функция, наречена бизнеси в близост . Благодарение на новата функция потребителите ще могат бързо и практически да намират бизнес акаунтите на близките ресторанти, пазари и магазини за дрехи чрез приложението за незабавни съобщения.

Какво е WhatsApp наблизо бизнеси, кога ще дойде?

WhatsApp Messenger, който има огромна популярност по целия свят, продължава да работи върху нови функции. Wabetaıinfo, изправете се пред нова функция, която работи в деня, в който компанията се оттегли.

Прочети Още: Израел може да започне да използва дрон за откриване на изстрел!

Оказа се, че популярната услуга за незабавни съобщения работи върху нова функция, наречена близки бизнеси. Новата функция ще ви позволи бързо и практически да намирате близки бизнес акаунти, без да напускате приложението за съобщения.

Наред с функцията за близки бизнеси, нов раздел ще бъде добавен към интерфейса на приложението за незабавни съобщения. Когато потребителите щракнат върху бутона за търсене в горната част на екрана за чат на WhatsApp, те ще срещнат филтри като снимки, видеоклипове, аудио, както и секцията „Бизнеси в близост“.

Резултатите за бизнес акаунти ще бъдат филтрирани въз основа на избора на потребителите. По този начин ще бъде възможно директно да се свържете с акаунтите на WhatsApp Business на близките фирми. Новата функция е предоставена на някои потребители в Сао Пауло. Очаква се функцията да бъде достъпна за повече хора в бъдеще.

Преди всички потребители да започнат да използват функцията за близкия бизнес, фазата на тестване трябва първо да бъде завършена успешно. Компанията ще пусне новата функция за всички потребители, след като завърши успешно фазата на тестване.

Нова функция за WhatsApp Последно виждане

В платформата за незабавни съобщения е активирана нова функция за поверителност. По този начин хората, с които не сте разговаряли преди, няма да могат да видят последното ви видяно състояние. Потребителите на WhatsApp, които не можеха да видят последното видяно състояние на някои хора и бизнес акаунти, смятаха, че това се дължи на грешка.

WhatsApp Messenger обяви, че са активирали нова функция за увеличаване на поверителността и сигурността на потребителите. Според информацията, предадена от компанията, за хора, които не познавате и с които не сте разговаряли преди, е било затруднено достъпа до статуса ви за последно виждане.

Какво мислите за функцията Whatsapp за близки бизнеси? Не забравяйте да споделите вашите мисли за новата функция на услугата за незабавни съобщения, която има огромна популярност по целия свят, в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Зареждане на ваучер А1 с смс
  2. Как да изпратя ваучер на А1?
  3. Какво е Powerbank? Какво прави?
  4. Mcdodo представя нов аксесоар за зареждане в Cyberpunk дизайн
  5. Увеличаващ се брой компании срещу Apple

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.