Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11aktualizatsia bez restart v windows 11

Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11: И как?

Microsoft изисква рестартиране, за да приложи актуализациите, които носи в Windows 11, но това ще се промени според ново развитие. Microsoft обяви планове за доставяне на актуализации без рестартиране на Windows 11. Тази иновация ще осигури по-плавно и непрекъснато изживяване, като елиминира необходимостта потребителите да рестартират компютрите си за актуализации.

В момента потребителите са принудени да рестартират компютрите си, когато дойде актуализацията за Windows 11. Това може да бъде доста досадно, особено когато трябва да актуализирате по време на важно действие като работа или игра.

Microsoft работи върху нова система за актуализиране, за да реши този проблем. Тази нова система ще позволи на Windows 11 да изтегля и инсталира актуализации във фонов режим и няма да изисква рестартиране.

Още по-темата: Как да добавя приложения за Android към Windows 11?

Кога ще дойдат актуализациите без рестартиране?

Тези актуализации, които не изискват рестартиране, първо ще бъдат тествани в актуализацията 24H2, която е следващата голяма актуализация на Windows 11. Първоначално само определени актуализации за защита ще могат да се инсталират без рестартиране.

Microsoft планира да разшири този обхват в бъдещи актуализации на Windows 11. По този начин потребителите ще могат да получават всички актуализации във времето, без да е необходимо да рестартират.

Засега няма ново развитие по темата, но тъй като е известно, че Microsoft предпочита да представя подобни иновации, като ги тества в дългосрочен план, очевидно е, че ще очаква да получи успешни резултати от много тестове преди преминаването към този нова система. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.