Xiaomi 13 преминава iPhone 14 Pro Max в теста за живот на батерията!Xiaomi 13 преминава iPhone 14 Pro Max в теста за живот на батерията!

Въпреки че датата на стартиране на серията Xiaomi 13 е доста кратка, тестовете за живота на батерията на телефона се появиха. Ето подробностите!

Наскоро се появиха много слухове за новата флагманска серия Xiaomi 13 на Xiaomi , първо видяхме характеристиките и дизайна на телефона, а след това наскоро беше обявена датата на пускане на серията.

Xiaomi се готви да бъде домакин на конференция за представяне на продукти, която ще се проведе на 1 декември. Компанията, която ще представи новата флагманска серия на това събитие, обяви някои интересни подробности за предстоящата флагманска серия Xiaomi 13 преди събитието.

Главният изпълнителен директор и основател на китайския технологичен гигант сподели малко информация за предстоящата серия смартфони от висок клас. Моделът Xiaomi 13 на компанията, който е особено амбициозен по отношение на живота на батерията, ще бъде оборудван с батерия от 4500 mAh.

Въпреки че телефонът предлага отличен живот на батерията, той няма да прави компромис с ширина, дебелина и комфорт. Изпълнителният директор на компанията подкрепи това твърдение, като показа извършения тест за живота на батерията.

Резултати от теста за живот на батерията Xiaomi 13

xiaomi 13 battery

Когато погледнем изображението, можем да видим резултата на батерията по време на еднодневна нормална употреба на Xiaomi 13. Можем ясно да видим, че новият базов модел от флагманската серия достигна 1,37 точки , което е дори по-високо от iPhone 14 Pro Max , който отбеляза 1,28 и беше високо оценен с живота на батерията.

Разгледай Още: Преглед на ASUS ExpertBook B5 B5402C

Имайки предвид позицията на Apple в индустрията, особено по отношение на живота на батерията, е от голямо значение, че Xiaomi 13 постига този успех дори в стандартния модел.

И така, какви са вашите очаквания от Xiaomi 13? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  2. Голямо развитие за електрически велосипеди
  3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
  4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
  5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.