YouTube обновява интерфейса за музикаyoutube music

Обновяване на интерфейса за музика на YouTube

Както обещахме, Google оптимизира изживяването на приложенията на устройства с по-големи екрани. В този контекст първата спирка беше Youtube Music. Ето подробностите!

Както беше обявено на I/O 2022 , Google оптимизира приложения за Android за таблети и други устройства с голям екран. Плейлистите на YouTube Music бяха преработени и потребителският интерфейс вече се променя на изглед на албум.

Прочети Още: Какво представлява програмата за деинсталиране на драйвери?

Този преработен дизайн (в портретен режим) започва с YouTube Music , указващ изпълнителя, типа на медия (албума) и годината на издаване в горната част. Обложката на албума, която е по-голяма от преди, се появява на замъглен фон, последвана от името и описанието.

Наличните контроли включват изтегляне, добавяне към библиотеката, възпроизвеждане, споделяне и меню за преместване. В допълнение, списъкът с музика и модернизираният дизайн приветстват потребителите в плейлисти.

Кога новият музикален интерфейс на YouTube ще бъде достъпен за потребителите?

Потребител на Reddit , който получи обновения дизайн на плейлиста в началото, е първият, който получи и сподели този нов потребителски интерфейс на албума. Тъй като това опресняване все още е във фаза на тестване, той заявява, че потребителският интерфейс, достигащ тази версия, не е напълно стабилен.

Все пак трябва да се каже, че в сравнение с предишния дизайн, по-модернизиран подход беше предпочитан за по-големи екрани, което означава, че прави това, което Google обеща. Въпреки че се казва, че този нов дизайн идва на някои телефони, потребителите все още не са го виждали на нито един телефон, iPad или таблет. Може би, както преди, Google може да е изпратил актуализацията на някои устройства по-рано.

И така, какво мислите за обновения дизайн на Youtube Music? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да добавите GIF към Gmail?
  2. Как да създадете папка в Gmail?
  3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
  4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
  5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.