Добри новини за потребителите на YouTube Musicyoutube music komentari

Добри новини за потребителите на YouTube Music: Предстои раздел Коментари!

Разделът „Коментари“ идва в YouTube Music. И така, тази функция ще има ли връзка с YouTube? Ето подробностите! YouTube Music наскоро разработи много функции за повишаване на удовлетвореността на потребителите. Направени са нови и забавни промени, които потребителите може да харесат, като функцията за текстове на живо и раздела „Образци“.

Според новите новини секцията Коментари вече ще бъде видима за всички песни в YouTube Music. Така потребителите ще могат да четат коментарите под песните, които слушат.

Синхронизиране на YouTube

Тази нова функция, която ще дойде в приложението, ще работи в синхрон с раздела Коментари в YouTube. Точно както в YouTube, всички коментари под песента ще се показват и всички могат да бъдат харесани. Разделът Коментари, който ще се отвори от страницата за възпроизвеждане на песента, ще позволи на потребителите да прекарват повече време в приложението. Освен това към коментарите могат да се прилагат два различни филтъра, „Най-популярни“ и „Най-нови“.

Ако има коментар, който потребителите не харесват, те ще могат да докладват този коментар на платформата, точно както в YouTube.

Стана ясно, че Google тества тази функция от юни. Функцията за коментари, която постепенно ще бъде достъпна за потребителите, скоро ще бъде добавена към всички операционни системи iOs и Android.

Разработката на YouTube на функция за намиране на песни като Shazam и активирането на функцията YouTube Shorts бяха обвинени от някои потребители, че са wannabe.

Въпреки че се казва, че емулира приложения като TikTok и Shazam, повечето от тях харесват тези функции. Как намерихте новата функция на YouTube Music? Можете да споделите вашите коментари с нас в полето по-долу.

Подобни публикации

  1. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  2. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  3. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  4. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  5. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.