YouTube предприема нови мерки за защита на психичното здраве на младите хораyoutube novi merki zashtita

YouTube предприема нови мерки за защита на психичното здраве на младите хора: Ограниченията идват!

YouTube реши да предприеме нови мерки за защита на психичното здраве на младите хора. В платформата ще има някои рестриктивни нововъведения. Ето и подробностите! Както знаете, имената на компании като Meta, Google, Snapchat и TikTok напоследък са замесени в съдебни дела с мотива, че засягат психичното здраве на младите хора. Поради тази причина почти всяка платформа се разраства в това отношение.

Един от тях е YouTube. Научава се, че компанията ще предприеме мерки за защита на психичното здраве на младите хора с нови актуализации. За тази цел ще бъдат приложени някои ограничения и ограничения.

Сътрудничество със Световната здравна организация!

YouTube предприема нови мерки по отношение на видеоклиповете, на които младите хора се натъкват онлайн. Тя започва да ограничава повтарящите се видео препоръки, от които тийнейджърите могат да бъдат негативно повлияни. Това приложение ще бъде внедрено първо в САЩ.

Видео препоръките, които ще накарат младите хора да сравнят физическите си характеристики и да преценят телесния си тип и тегло, ще бъдат ограничени. Освен това видеоклиповете, съдържащи битки и социална агресия, ще бъдат ограничени да бъдат гледани многократно.

Беше заявено, че тези видеоклипове могат да бъдат безвредни, когато се гледат сами, но гледането на един и същ тип съдържание отново и отново може да причини проблеми за психичното здраве на младите хора.

Как да разберете кой ви следва във Facebook?

YouTube предприе новите мерки в сътрудничество със Световната здравна организация (СЗО) и дъщерното дружество на Common Sense Media Common Sense Networks.

Също така беше казано, че напомняния като Take a Break и Bedtime ще бъдат показани по-визуално на младите хора. Регулациите, които ще бъдат въведени в САЩ от 2 ноември, ще бъдат пуснати в други страни през 2024 година. Какво мислите за това? Можете да споделите вашите коментари с нас в раздела по-долу.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.