Очакваната функция за Youtube Podcast е на път!youtube podcast

Очакваната функция за Youtube Podcast е на път!

Youtube Music продължава да подобрява своя подкаст раздел. Youtube обяви своята дългоочаквана функция. Ето тази функция и всички подробности! Google Podcasts беше планирано да бъде премахнат в края на 2024 г. Той също така добави, че ще предложи инструменти, които да помогнат на потребителите на Google Podcasts да преминат към YouTube Music.

Докато обявяваше тази стъпка, YouTube заяви, че инвестициите в подкасти „Youtube Music“ ще се увеличат. Компанията обяви очакваната функция за изтегляне на подкасти.

Как да активирам новата функция?

За да го активирате, посетете страница за шоу и докоснете новата икона на зъбно колело за настройки и изберете „Запазване в библиотеката“. След това щракнете върху „Включване на автоматичните изтегляния“. След това приложението изтегля на вашето устройство последния епизод, който сте слушали.

Считано от днес епизодите, които завършите да слушате, няма да бъдат изтрити автоматично. Възможно е да изтриете файлове след стриймване/изтегляне на нов епизод или след определен интервал от време.

Понастоящем няма настройка за автоматично премахване, което е ключова характеристика на други клиенти. Например Google Podcasts има предпочитание „Премахване на завършени епизоди“, което ви позволява да посочите увеличението: след 24 часа, 7 дни, 30 дни и 90 дни. Това приложение също предлага контрола „Премахване на незавършени секции“.

Google Podcasts предлага специална страница за автоматично изтегляне за бързо включване и изключване на изтеглянията. Грубият еквивалент в YouTube Music е да отидете в раздела Библиотека -> Подкаст филтър -> Изтегляния, за да управлявате с помощта на отделни менюта за преливане.

Подкасти с версия 6.21 на YouTube Music за Android и iOS могат да се изтеглят автоматично. Какво мислите за иновациите на Youtube Music? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.