Животоспасяваща функция идва в приложението YouTube TV!youtube tv

Животоспасяваща функция идва в приложението YouTube TV!

С новата функция, идваща в приложението YouTube TV, ще бъде много лесно да преминете към важните моменти от видеоклиповете. Ето подробностите! YouTube е един от страхотните начини да гледате предавания и любимите си видеоклипове на големия си екран, като спирате и възобновявате, когато пожелаете от комфорта на дома си, но гледането на видеоклипове по телевизията също има някои недостатъци в сравнение с гледането на мобилни устройства. Един от тези недостатъци изчезва с новата актуализация.

Най-гледаните части от съдържание, което ще гледате в приложението на YouTube на мобилни платформи, могат да бъдат показани на потребителя като отличителни точки, но за разлика от мобилните устройства, тъй като телевизорът няма сензорен интерфейс, всички контроли трябва да се извършват от дистанционното контрол. Това доведе до това, че подобна функция не е включена в приложението YouTube TV досега.

Важните моменти от видеоклипове ще бъдат подчертани в приложението YouTube TV

Изпълнителният директор на YouTube Нийл Мохан обяви, че приложението YouTube на телевизори вече автоматично ще създава акценти от видеоклип и потребителите могат лесно да имат достъп до тях във всеки видеоклип. По този начин най-добрите части от видеоклипа могат лесно да се разглеждат, без да се опитвате да намерите подходящия момент с дистанционното на телевизора.

Докато гледате видеоклипове чрез приложението YouTube на вашия телевизор, можете да видите белите петна, добавени след новата актуализация, като издърпате лентата за напредъка на видеоклипа. Тези маркировки са автоматично генерирани ключови моменти във видеоклипове. Ще можете да превключвате между тези важни моменти с десните и левите стрелки на дистанционното на телевизора.

Създателите на съдържание, които публикуват видеоклипове в YouTube, също ще могат ръчно да добавят тези важни моменти към своите видеоклипове. Ако тази нова функция не се показва в приложението YouTube на вашия телевизор, не забравяйте да актуализирате приложението си. Какво мислите за тази нова функция, идваща в приложението YouTube TV? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.