Как да нулирате Instagram Explore?



instagram nulirane explore

Как да нулирате Instagram Explore?

Как да нулирате Instagram Explore, най-популярната платформа за стрийминг в света? Отървете се от съдържание, което не ви интересува! Instagram, една от най-популярните платформи за стрийминг в света, предлага съдържание според вкуса на потребителите с алгоритмите, които използва. През повечето време обаче на потребителите им е трудно да откриват нови неща и да виждат различно съдържание. Възможно е да нулирате раздела Instagram Explore, който постоянно показва съдържание, свързано с видеоклиповете, които гледате. И така, какво трябва да направите, за да нулирате Instagram Explore ?

Платформите за социални медии работят със специфичен алгоритъм за всеки потребител. Тези алгоритми са оформени според съдържанието, което потребителите гледат или гледат. В такъв случай обаче потребителите започват да виждат един и същи тип съдържание отново и отново след известно време и това може да бъде досадно. За да предотвратите това, можете да нулирате откриването на Instagram. В нашата статия обяснихме подробно стъпките, необходими за нулиране на Instagram Explore.

Как да нулирате Instagram Explore?

  • Нулиране на специфични публикации в Instagram
  • Инсталиране на групово проучване на Instagram
  • Instagram Explore Нулиране на iOS
  • Instagram Explore Нулиране на Android

Нулиране на специфични публикации в Instagram

  1. Отворете приложението Instagram.
  2. Кликнете върху раздела Изследване.
  3. Въведете публикация, която вече не искате да виждате.
  4. След това щракнете върху трите точки в горния десен ъгъл.
  5. Изберете „Не се интересувам“ от появилите се опции.
  6. Можете да повторите същия процес за други публикации, които не искате да виждате.

Функция „Фотоконкурс“ в Instagram

Инсталиране на групово проучване на Instagram

  • Влезте в приложението Instagram.
  • Отидете в раздела на вашия профил.
  • От тук отидете на „Настройки“.
  • Кликнете върху раздела „Сигурност“.
  • След това натиснете „Изчистване на хронологията на търсенията“.
  • Докоснете „Изчисти всички“ на екрана, който се показва.
  • Потвърдете действието.

Instagram Explore Нулиране на iOS

  1. Отворете своя акаунт в Instagram на вашия iPhone.
  2. Влезте в собствения си профил.
  3. След това влезте в секцията с настройки на вашия телефон.
  4. Кликнете върху секцията „общи настройки“ малко по-долу.
  5. Достъп до секцията за съхранение на iPhone тук.
  6. Кликнете върху Управление на хранилището.
  7. Намерете Instagram в тази област, където можете да видите всички приложения.
  8. След като щракнете върху приложението, щракнете върху бутона за деинсталиране.
    По време на процеса на премахване ще бъдете попитани дали данните ще бъдат изтрити или не. Потвърдете това.
  9. Изтеглете Instagram отново.

Instagram Explore Нулиране на Android

  • Отворете своя акаунт в Instagram.
  • Влезте в собствения си профил.
  • След това отворете менюто „Настройки“ на телефона си.
  • Влезте в секцията Приложения или Мениджър на приложения.
  • Кликнете върху Управление на приложенията.
  • Намерете Instagram и натиснете върху него.
  • Натиснете бутона за изчистване на данните на екрана.

Подобни публикации

  1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
  2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
  3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
  4. Какво е Android Studio и как да го използвате?
  5. Как да нулирате PS4 и PS5 до фабричните настройки?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.