Неизвестна функция на Androidandroid neizvestna funktsia

Неизвестна функция на Android: Пренебрегвана от повечето потребители!

Разгледайте каналите за известия, които са налични в Android от седем години. Повечето хора обаче не знаят за тази функция. Ето подробностите за тази тайна функция! Android предлага полезна функция, наречена „Канали за уведомяване“ от 2017 г. Тази функция позволява на потребителите да персонализират кои приложения могат да изпращат известия и как се показват тези известия. Проучванията обаче показват, че повечето потребители не знаят за тази функция и не знаят как да я използват.

В едно проучване 43,6% от респондентите казаха, че не знаят какви канали за уведомяване имат на телефоните си. Въпреки това, 40,2% от тези, които използват функцията, намират каналите за уведомяване за много полезни. Някои потребители дори заявяват, че липсата на подобна система в iOS прави Android по-привлекателен. Нека да разгледаме тази функция заедно.android izvestia

Как да използвате функцията за канали за известяване на Android?

Скорошна публикация в блог от бивш потребител на iOS привлича вниманието към този проблем. Авторът заявява, че е открил канали за уведомяване след преминаване към Android и че тази функция е голямо предимство пред iOS. Той казва, че вече не планира да се връща към iPhone.

Каналите за известяване ви позволяват да решите кои известия за приложения да получавате. Можете да блокирате всички известия от определено приложение или да накарате да се показват само определени типове известия.

Можете да персонализирате настройките за известяване за всеки канал. Например, можете да изключите звуковите известия от приложение за игри или да изберете да показвате известия от приложение за новини на заключения екран.

Отидете в менюто „Настройки“ на телефона си. Намерете и изберете „Приложения и известия“ или „Известия“. (Тази опция може да се различава в зависимост от вашето устройство.) Изберете приложението, за което искате да зададете канали за уведомяване. Докоснете „Известия“ или „Известия за приложения“. Потърсете „Канали“ или „Категории“.

Благодарение на каналите за известяване можете да поемете контрола върху изживяването си с известия и да получавате само известия, които са важни за вас.

Подобни публикации

  1. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  2. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4
  4. 1.5K екран и 16 GB RAM: Разкрити функции на OnePlus Ace 3 Pro
  5. Бюджетният Honor X6b е представен: Ето неговите характеристики

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.