1 Повече подробности за истински безжични ANC слушалки

1more bezjichni

1More е най-малката марка слушалки сред най-добрите жични слушалки от среден клас. 1More се готви да пусне нов модел на шумопотискане. Моделът, наречен 1More True Wireless ANC слушалки, получи пълни оценки от любителите на технологиите.

1More е най -малката марка слушалки сред най-добрите жични слушалки със среден клас . Миналата година 1More , която обяви своята първа безжична слушалка , се подготвя да пусне нов модел на шум отменяне . Продажната цена на модела, наречен 1More True Wireless ANC слушалки, се казва, че е $ 199,99.

Не може да се каже, че в днешно време е много трудно да се произведе страхотна двойка кабелни слушалки. Въпреки това е много по-трудно да се произвеждат безжични слушалки с особено шумопотискане , въпреки днешната технология. Изисква се добро прилягане и здрава връзка, а това е още по-трудно за опаковане на качествено аудио и шумопотискане в малко устройство.  

1mor безжични уши за шумопотискане в слушалките върши добра работа и беше доста успешен в повечето от тези области. Ако се движите твърде много, може да срещнете някои негативни качества на слушалките. Въпреки това, освен това, слушалките имат много плюсови функции.

1 Още истински списък с функции на ANC Wireless

Слушалките 1More True Wireless ANC имат доста завиден списък с функции за двойка безжични слушалки. Може да се зарежда чрез USB-C портове или безжично. Той има активно шум за нейното отлагане и режим на пропуск да чуе какво се случва около вас. В – ухото слушалки могат да се използват заедно или поотделно, използвани. Все още обаче няма възможност за свързване с две различни устройства. Поддържа аудио кодеци AptX и AAC.

В началото контролите за слушалки изглеждат малко необичайни, но след като разберат как работят, те получават положителни отзиви. Сензорните бутони за контрол на шума анулиране . Слушалките имат две ANC нива, режим на превключване на носителя и режим на изключване. За да превключите между тези четири режима, трябва да натиснете два пъти сензорните контроли. Междувременно един физически бутон на всяка слушалка управлява възпроизвеждането и контрола на силата на звука. Еднократно натискане на лявата или дясната ушна слушалка регулира силата на звука нагоре или надолу, дълго натискане напред или назад и двойно натискане от двете страни пауза, каквото слушате.

Много по-дълго време за използване

Ако използвате слушалки в същото време и двете 1mor на ушите вътре слушалките могат да получат пълна производителност. Ако обаче искате да използвате само едната страна, тогава можете да забележите намаляване на производителността на слушалките. Опцията за персонализиране на контролите все още не е налична в придружителното приложение на 1More .

1 Повече слушалки са проектирани да се включват и сдвояват автоматично, когато ги поставите на ушите си. Тази функция обаче не винаги може да работи успешно. Когато не се стартира, обикновено можете да активирате наушниците, като задържите бутона за възпроизвеждане / пауза, за да го включите ръчно.

От 1 до до , блокиране на шума , в зависимост от това дали функцията е активирана, можете да използвате слушалки, за да кажете пет до шест часа. Той също така добавя, че случаят ще ви даде още 13 до 16 часа работа. Това звучи като малко повече от AirPods Pro на Apple и слушалките WF – 100XM3 на Sony . Предлагайки малко повече от живота на батерията, който може да е необходим, 1More е проектирал своите слушалки с много полезна кутия за батерии. Кутията на батерията е оразмерена така, че да се побира лесно в джоба.

В допълнение към всички тези функции има и общ проблем със съвместимостта на слушалките с ухото. Съвместимостта на слушалките с ухото е изключително лична. Не всеки може да има проблем с тази ситуация. Въпреки това, за да постигнете пълна производителност на слушалките и да я използвате удобно, е много важно да се поставите с ухото. 1More ви предлага множество комбинации от крила на ушите и силиконовите крила. Трябва да отделите малко време и да изпробвате всяка комбинация, за да разберете коя работи най-добре за вас.

Подобно на други слушалки, 1More True Wireless ANC има режим на преминаване през медия. Но приложението на Sony ви позволява бързо да превключвате режимите, за да чувате външни звуци, които искате да чуете, докато слушалките 1More отнемат известно време, за да се активират, тъй като първо трябва да превключвате между други режими.

Като цяло производителността на шумопотискането на слушалките на 1More получава положителни отзиви. Можете да избирате между две различни нива и можете да превключвате между тях, като докоснете два пъти една от двете слушалки. 1More казва, че първото ниво на ANC ще филтрира нивото на звука до 35 dB, докато второто ниво предлага леко намалено филтриране до 20 dB.

Качеството на звука на 1More True Wireless ANC слушалки е много различно в зависимост от това дали функцията за намаляване на шума е включена или изключена и дори варира между две различни нива. Ако оставите ANC изключен, ще видите доста добре филтриран звук. Разделянето на звука е добро и лесно можете да слушате сложни музикални песни, всяка част от звуковата станция звучи силно и ясно.

1More True Wireless ANC е добър набор от слушалки. Той има страхотни функции като USB-C и безжично зареждане и има гъвкавостта да използва само един по един. Цената изглежда също доста разумна, ако се нуждаете от всяка функция, която тези ушни слушалки могат да предложат.

 

Подобни публикации

  1. Какво е дънна платка, какво прави дънната платка?
  2. MacBook Pro с процесор M2 не е устойчив на топлина
  3. Sony работи върху 100MP сензор за смартфони от средния сегмент
  4. Първите подробности за iOS 16 пристигнаха
  5. Новите микрочип контролери показват, че 200TB SSD дискове вече не са мечта

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.