Как да отворите раздела, който случайно е затворен в браузъра?

nov razdel brauzar

Когато отворите твърде много раздели, можете случайно да затворите раздели, които не искате да бъдат затворени.Това е само едно от най-лошите неща, които можете да направите, докато сърфирате в интернет.

Когато отворите твърде много раздели, можете случайно да затворите раздели, които не искате да бъдат затворени. Това е само едно от най-лошите неща, които можете да направите, докато сърфирате в интернет. За щастие, всички браузъри имат функция на вашия телефон или десктоп, за да улеснят повторното отваряне на раздела, който сте затворили, ако не искате да го затворите.

Това е клавишен пряк път, който трябва да се направи в настолната версия на браузърите . В мобилните браузъри трябва да получите достъп до списък на наскоро затворени раздели и да изберете раздела, който искате да отворите отново.

Chrome

Доста лесно е да отворите отново затворения раздел в Google Chrome . Ако случайно затворите раздел в Google Chrome , не е нужно да се притеснявате. Ако подобно събитие се случи с вас, можете да отворите отново случайно затворените раздели, като следвате стъпките по-долу.

1. Щракнете с десния бутон върху всеки отворен раздел.
2. Кликнете върху „ Отвори отново затворен раздел“ в прозореца, който се отваря .
3. Или вместо да направите метода в първите два елемента, е възможно да отворите случайно затворения раздел, като използвате клавишната комбинация Ctrl / Cmd + Shift + T.
4. Тези, които използват мобилната версия на Google Chrome, трябва да докоснат иконата с три точки в горната дясна част на браузъра и след това да изберат текста „Последни раздели“ в менюто, което се отваря . Ще видите наскоро затворените раздели на отворената страница.

Firefox

Mozilla Firefox е един от най-бързите, ориентирани към поверителност браузъри, които могат да бъдат персонализирани най-добре с помощта на разширения. Методът за повторно отваряне на случайно заснетите раздели в Mozilla Firefox е почти същият като този на Google Chrome. Можете да отворите отново случайно затворените раздели, като следвате стъпките по-долу.

1. Щракнете с десния бутон върху всеки отворен раздел.
2. Кликнете върху „ Отвори отново затворен раздел“ в прозореца, който се отваря .
3. Или вместо да използвате метода в първите два елемента, можете да използвате клавишната комбинация Ctrl / Cmd + Shift + T.
4. Докоснете адресната лента, за да видите наскоро затворените раздели в мобилната версия на Firefox . След това изберете текста „История“ . След това трябва да докоснете секцията „Наскоро затворен“ .

Safari

Можете да следвате стъпките по-долу, за да отворите раздели, които случайно са били затворени в Safari .

1. Щракнете История .
2. След това можете отново да отворите раздела, който случайно сте затворили, като кликнете върху текста „Отворете последния затворен прозорец“ .
3. Можете също така да отворите отново случайно затворения раздел, като използвате клавишната комбинация Cmd + Shift + T.
4. В мобилната версия на Safari можете да докоснете бутона с раздели и да го отворите, като дълго натискате бутона +, за да отворите списъка с наскоро затворени раздели.

Edge

Можете да следвате стъпките по-долу, за да отворите раздели, които случайно са били затворени в Edge .

1. Щракнете с десния бутон върху всеки отворен раздел.
2. Кликнете върху „ Отвори отново затворен раздел“ .
3. Или можете да отворите отново случайно затворения раздел, като използвате клавишната комбинация Ctrl / Cmd + Shift + T.

Подобни публикации

  1. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  2. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  3. Как да изтрия хронологията на търсенето в Twitter?
  4. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  5. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.