Как да отворите раздела, който случайно е затворен в браузъра?

nov razdel brauzar

Когато отворите твърде много раздели, можете случайно да затворите раздели, които не искате да бъдат затворени.Това е само едно от най-лошите неща, които можете да направите, докато сърфирате в интернет.

Когато отворите твърде много раздели, можете случайно да затворите раздели, които не искате да бъдат затворени. Това е само едно от най-лошите неща, които можете да направите, докато сърфирате в интернет. За щастие, всички браузъри имат функция на вашия телефон или десктоп, за да улеснят повторното отваряне на раздела, който сте затворили, ако не искате да го затворите.

Това е клавишен пряк път, който трябва да се направи в настолната версия на браузърите . В мобилните браузъри трябва да получите достъп до списък на наскоро затворени раздели и да изберете раздела, който искате да отворите отново.

Chrome

Доста лесно е да отворите отново затворения раздел в Google Chrome . Ако случайно затворите раздел в Google Chrome , не е нужно да се притеснявате. Ако подобно събитие се случи с вас, можете да отворите отново случайно затворените раздели, като следвате стъпките по-долу.

1. Щракнете с десния бутон върху всеки отворен раздел.
2. Кликнете върху „ Отвори отново затворен раздел“ в прозореца, който се отваря .
3. Или вместо да направите метода в първите два елемента, е възможно да отворите случайно затворения раздел, като използвате клавишната комбинация Ctrl / Cmd + Shift + T.
4. Тези, които използват мобилната версия на Google Chrome, трябва да докоснат иконата с три точки в горната дясна част на браузъра и след това да изберат текста „Последни раздели“ в менюто, което се отваря . Ще видите наскоро затворените раздели на отворената страница.

Firefox

Mozilla Firefox е един от най-бързите, ориентирани към поверителност браузъри, които могат да бъдат персонализирани най-добре с помощта на разширения. Методът за повторно отваряне на случайно заснетите раздели в Mozilla Firefox е почти същият като този на Google Chrome. Можете да отворите отново случайно затворените раздели, като следвате стъпките по-долу.

1. Щракнете с десния бутон върху всеки отворен раздел.
2. Кликнете върху „ Отвори отново затворен раздел“ в прозореца, който се отваря .
3. Или вместо да използвате метода в първите два елемента, можете да използвате клавишната комбинация Ctrl / Cmd + Shift + T.
4. Докоснете адресната лента, за да видите наскоро затворените раздели в мобилната версия на Firefox . След това изберете текста „История“ . След това трябва да докоснете секцията „Наскоро затворен“ .

Safari

Можете да следвате стъпките по-долу, за да отворите раздели, които случайно са били затворени в Safari .

1. Щракнете История .
2. След това можете отново да отворите раздела, който случайно сте затворили, като кликнете върху текста „Отворете последния затворен прозорец“ .
3. Можете също така да отворите отново случайно затворения раздел, като използвате клавишната комбинация Cmd + Shift + T.
4. В мобилната версия на Safari можете да докоснете бутона с раздели и да го отворите, като дълго натискате бутона +, за да отворите списъка с наскоро затворени раздели.

Edge

Можете да следвате стъпките по-долу, за да отворите раздели, които случайно са били затворени в Edge .

1. Щракнете с десния бутон върху всеки отворен раздел.
2. Кликнете върху „ Отвори отново затворен раздел“ .
3. Или можете да отворите отново случайно затворения раздел, като използвате клавишната комбинация Ctrl / Cmd + Shift + T.

Подобни публикации

  1. Идва ограничение на историите в Instagram
  2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  3. Как да намерите песни които за първи път чувате?
  4. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
  5. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.